FOTO: autorka
Pořídila jsem si tříkolku
30. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
3.12.2022 06:04
Tříkolka je skutečně vynikající.* Přeji ze srdce mnoho krásných a pohodových jízd ...♠
Blanka Lazarová
1.12.2022 22:30
Bezva jste se rozhodla, užívejte si "co to de". Držím vám palce i pěsti. A ještě info pro Jitku Haškovou : kopce nejsou problém, protože se dělají i elektro trojkolky. Mám elektrokolo a až to nepůjde, tak ho vyměním.
Soňa Prachfeldová
1.12.2022 08:41
Zdeno, tak to je nový život na tříkolce, přeji hodně km. ve zdraví :-)
Jitka Hašková
30.11.2022 20:20
To je výborný nápad. Jenom nevím, jak bych se dostávala domů na kopec, to bych nevyšlapala.
Jana Šenbergerová
30.11.2022 20:02
Líbí se mi, jak jste tříkolku zařadila do svého života. Přeji hodně příjemných jízd a setkání.
Jana Šenbergerová
30.11.2022 20:02
Líbí se mi, jak jste tříkolku zařadila do svého života. Přeji hodně příjemných jízd a setkání.
Jana Kollinová
30.11.2022 16:53
Přeji nespočet najetých kilometrů v pohodě a bez nehod. Ráda bych si něco na projížďku také pořídila, ale bydlím v paneláku, ve 2. patře a zaparkovat ve sklepě nebo v kočárkárně vyjde na stejno, jako bych nechala vozítko před domem nezabezpečené proti krádeži. U nás bohužel mizí vše, co se dá zpeněžit. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA