FEJETON: Čekárenský psychostriptýz
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Čekárenský psychostriptýz

27. 11. 2022

Pro většinu z nás jsou čekárny otravnou záležitostí, pro kamaráda Igora zvaného Silikon nikoli. Nezná prý jiné místo, kde by se tak perfektně odhalovaly lidské povahy. Čekárny jsou podle něj psychické striptýzové šantány, kde se lidské dušičky svlékají do nahata, aniž by si to uvědomovaly.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Taťana Veselá
Tomáši, hodně dobré :-DDD!! A takové ze života ;-)
Jana Kovářová
Zrovna dnes jsem čekala na rentgen kyčle a bylo veselo - sešly jsme se tam dvě Kovářové a do ordinace jsme se hnaly společně. Článek pobavil:))
Hana Rypáčková
Humorné. Ale po covidu se v čekárnách lidi moc nesetkávají, aspoň u nás. Máš zavolat /když vezmou telefon, tak tě objednají/ a pak se chodí na čas...Dva lidi nanejvýš. Jen na pohotovosti se čeká..
Jarmila Komberec Jakubcová
Nerada se vybavuji v čekárnách či ve vlaku nebo jiných veřejných prostorách. Proto se nějakého psychostryptízu neobávám. Je pravda, že občas čekající lidé něco prohodí, většinou ale nereaguji.
Soňa Prachfeldová
Potěšující při dnešním mlhavém dnu. není moc těžké, odhadovat lidi. Jen nevím, co si myslí o mně, ani nechci vedět. :-)
VANDA Blaškovič
Skvělé! Tak se nám trochu představte, pane Poláku, nebuď labuť! ..:)
Dana Puchalská
Opět jsem se krásně pobavila. Děkuju. :-)
Jana Šenbergerová
Tomáši, vy umíte pobavit, i když jde o tak vážnou věc, jakou je čekání kdekoliv na cokoliv. Něco podobného mi prochází hlavou v dopravních prostředcích. Nikdy jsem nepochopila, jak si tam může někdo číst, zabývat se mobilem, nebo dokonce spát, i když nemá po noční.
Naďa Šarounová
A co teprve u zubaře :-) asi by mě Silikon potěšil sdělením, že před endoprotézou přijdu určitě o zbývajících iks zubů!
Jana Kollinová
Vtipné! Naštěstí to Silikon nestihl, když jsem byla na urgentním příjmu se zlomeninou krčku. Určitě by mě "povzbudil" informací, že pětina pacientů s touto diagnózou nemoci podlehne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%