Neplač a usměj se!  (Vánoční povídka - ll. část)
Foto miminka: Libuše křapová, foto boloňského psíka: Anna Potůčková

Neplač a usměj se! (Vánoční povídka - ll. část)

27. 11. 2022
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Málem by vám sem zapomněla napsat, jak dopadlo hlasování o závěr povídky. Omlouvá mne snad současné onemocnění. Takže - hlasování se zúčastnilo šestnáct lidí (zde, na Matyldě, na Facebooku) a výsledek je .... Jak jinak, přesně podle mého i vašeho očekávání - A : B = 1 : 15 . Povídka bude tedy končit tak, že Miloš dostane šanci. Je to přece Vánoční povídka :-) Tady už bohužel konec povídky změnit nemůžu, ale hned teď to jdu udělat na Matyldu. Díky vám všem, kdo jste hlasovali, a věřím, že se vám povídka opravdu líbila. Přeji vám všem hezké a klidné Vánoce, klídek, pohodičku - a do nového roku hlavně zdraví - a ať už je konečně na tom našem světě klid a mír. P. S. ještě mám v hlavě námět na vánoční pohádku. Doufám, že ji stihnu napsat ještě letos :-) (hlava pořád bolí)
Zdenka Jírová
Pro vánoční povídku bude lepší "B". Vždyť to celé zní jako pohádka, tak i konec by takový měl být. Naděje je světlo na konci tunelu a to by nikomu nemělo zhasnout. Bez naděje se nedá žít. Povídka byla moc krásná.
Marie Ženatová
Milá Libuško děkuji moc za hezké čtení, protože jsou vánoce tak jsem určitě pro B* ♥
Libuše Křapová
Stručné zhodnocení vývoje hlasování pro varianty závěru povídky - A : B = 1 : 13 Těší mne, že jste se tak zapojili :-)
Hana Rypáčková
Když je to pohádka, tak bych byla ráda za šťastný konec. Ale v životě to jinak. Tak aspoń B.
Miloslava Richterová
Moc pěkné čtení, děkuji, zázraky se dějí , jsem pro B.
Alena Švancarová
Žívot je ale jiný,dle toho jak čtu myslím,že B je méně pravděpodobné,to by se asi stal skoro zázrak.A proto píši A i když smutný,přesto dobrý konec.Nikdo nezůstal sám,měly se navzájem a společně budou na syna,partnera a tatínka vzpomínat v dobrém.
Libuše Heulerová
Libuško, já jsem pro B, na vánoční povídku se víc hodí. Naděje umírá poslední.
Hana Šimková
Prosím aby se Miloš uzdravil a Elinka se vrátila.
Libuše Křapová
Ano, Margito :-) Život ve skutečnosti není jen pohádkový. Ale když jsou ty Vánoce ... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%