FEJETON: Nejlepší přání pro zlatou rybu
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Nejlepší přání pro zlatou rybu

20. 11. 2022

Pro Vláďu není rybaření koníčkem, je to vášeň, životní styl. Asi to souvisí s tím, že se ve znamení Ryb narodil, ale v každém případě je to jedinec touto činností celoživotně nekompromisně posedlý. Vůbec nás proto nepřekvapilo, když nedávno vyprávěl další z mnoha svých rybích snů.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Moc hezké!
Marcela Pivcová
Výborně, přidala bych Vám ještě hvězdičku navíc, kdybych to uměla. Tak aspoň ať té "Vaší partě" vydrží ještě dlouho bavit čtenáře "Íčka" dalšími články.
Jan Ciprys
Dostal jsem se k přečtení fejetonu až ted večer ale za mě super.Konečně po dlouhé době něco pozitivního že jsem se s chutí pobavil.Jen víc takových článků.
Jiří Dostal
:-) Pěkné stylem Járy Cimrmana - Řeč nevznikla z nutnosti dohovořit se při koordinaci práce, ale je základní lidskou potřebou; člověk se ani tak nepotřebuje domluvit s jinými, člověk se potřebuje vykecat... :-)
Martina Růžičková
Díky za pobavení. :-D
Daniela Řeřichová
Děkuji za další vtipný, laskavý a moudrý fejeton. Mít kolem sebe prima lidi, je opravdu velký dar. :-)
Blanka Lazarová
Tomáši, zase bezva ranní nedělníček. Nejvíc mě pobavilo VYPADÁŠ JAK BOJLER. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%