Senioři se stali spolutvůrci vzdělávacího programu pro Českou spořitelnu
Andrea Hutková, manažerka vzdělávání seniorů v České spořitelně

Senioři se stali spolutvůrci vzdělávacího programu pro Českou spořitelnu

24. 11. 2022

Česká spořitelna pořádá po celý rok kurzy k tématu digitální gramotnosti a bezpečnosti na internetu. Probíhají přibližně v šedesáti městech České republiky, jsou zdarma a zúčastnit se jich může kdokoli.

Abeceda vzdělávání pro seniory
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Vždy si zajdu s mobilem do spořitelny, když potřebuji pomoc a setkávám se s laskavým přístupem. Mohu si i sjednat schůzku na čas. Skvělé. Oba manželé by se měli vzdělávat.. Vím, jaké mají mé vrstevnice potíže po odchodu partnera.
Ladislava Mikendova
Spořitelna má také skvělou poradní linku,kde působí nesmírně sympatičtí pracovníci,kteří vysvětlí vše co potřebujete.Tato linka je v provozu i ve víkendových dnech. Mám tu nejlepší zkušenost.
Antonín Nebuželský
Nikdo nic... Já se orientovuji dobře, ale když je ta možnost, měli bychom ji využít. Vidím to doma, manželka se příliš neorientuje, ale má mě. Ale kdo nemá, měl by to zkusit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%