Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Stmívání
16. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
10.12.2022 14:33
Nadi, pěkný článek a nemusíš se podceňovat, fotky jsou stejně dobré. jako jiné, které vkládáš...fotíš mobilem???
Marcela Pivcová
17.11.2022 20:52
Myslím, že fotografovat krajinu a přírodu k večeru vůbec není snadné. Mně se tedy v podvečerní dobu fotografie nedaří. Vaše jsou pěkné, působí zvláštním uklidňujícím dojmem - jako celá večerní příroda.
Naděžda Špásová
17.11.2022 11:15
Opravdu moc děkuji za vaše hezké hodnocení, mám z toho velkou radost. Ty dvě hvězdičky jsou nedopatřením, svoje díla si nehodnotím.
Lidmila Nejedlá
17.11.2022 11:02
Naďo, mně se líbí tvoje sdělení o výletu za senem, o chovu hlodavců a lásce ke psům. Fotografie jsou hezké, nikdy jsem tam nebyla, tak jsem se ráda na ně podívala. Ať se hlodavcům dobře daří a ty o sobě nepochybuj.
Soňa Prachfeldová
17.11.2022 07:42
Máš fotky vždy tak pěkně laděné do modra i v tom šeřeni jsou hezké. A kdybys chtěla morče, podaruji, třeba dvě.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.11.2022 00:43
Opravdu velmi krásné fotky. Jinak také mám morčíka v zimní zahradě a seno mu bohužel kupuji ve Zverimexu. Díky Naďo, moc se ti opět povedl hezký článek.
Eva Mužíková
16.11.2022 20:40
Také si myslím, že nebylo třeba o fotkách pochybovat. Mne spíš překvapila poslední věta. Zdá se mi, že na přání je ještě dosti času.
Anna Potůčková
16.11.2022 19:51
Myslím si Nado že se ti fotografie zdařily a měla jsi dobrý nápad vyfotit stmívání. To jsem já sama ještě nezkoušela. A co se morčete týče, tak at Vám dělá radost. Jako malé dítě jsem měla morče také. Bydlelo s králíky v králičárně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA