Úvodní foto Věra Ježková
Mé sny a snění
8. 11. 2022Všichni máme sny, o nichž bychom si přáli, aby se splnily. Mnozí také sníme o tom, jaké by to bylo, kdyby… O uskutečnění některých snů a snění se můžeme pokusit sami. A pak jsou sny, které se nám zdají ve spánku. Mohou být příjemné i ošklivé. Mně se zdají zpravidla ty druhé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
9.11.2022 16:21
Milá Věrko, Tvůj článek mě neskutečně dojímá, především jeho první část o snech cestovatelských a snech dětských. Jsi citlivá duše a otázku proč Tě tatínek neměl rád, jsem si i já položila mnohokrát - jen já se ptala mámy. Možná, že nás měli rádi, ale po svém. Snít není zakázáno ani v našem věku, jen už to tak nedovedeme. Přeji Ti hezké časy.
Naděžda Špásová
8.11.2022 17:32
Sny máme všichni a kdo říká, že ne, tak kecá. Jako holka jsem určitě měla sny, je to už hodně dlouho, moc se jich nesplnilo. Teď moc snů nemám, jen bych chtěla potkat jednoho pána, ale to se asi nesplnění. Noční sny mám taky, ale naštěstí je většinou zapomenu. Věrko, dobře napsané. :-)
Jana Šenbergerová
8.11.2022 14:48
Věro, zcela s tebou souhlasím, že snění je příjemné, ale teď už také svůj život raději žiju při plném vědomí. Díky za tvé vyznání.
Jan Zelenka
8.11.2022 14:23
Sny jsou mixem stop, které v naší šedé kůře mozkové zanechal čas. A často se ve snu spojují stopy z různých časových rovin a pak se nám zdají blbosti. Já si většinou své sny nepamatuji, odejdou ode mne v okamžiku kdy vstávám. Co se týče snů životních, byla to tak, jako u Věrky, spíš životní přání. Co dělat do budoucna, jak se uplatnit v životě a v manželství. Myslím si, že se mohu s klidem ohlédnout zpátky. Dnes je pro mne marným snem moje milované Středomoří. Už se tam asi nepodívám. Věrko, moc hezky si toto téma vyjádřila.
Zuzana Pivcová
8.11.2022 13:51
Moc děkuji za otevřenost i její podání. Některé Tvé sny byly tím, co řada lidí běžně měla. Dovedu se do toho vžít, i když jsem takto nesnila. Zkrátka něco přišlo, něco se objevilo. Buď jsem to přijala s radostí, i když třeba velmi krátkodobou, nebo naopak s velkým smutkem. Co se týče snů ve spánku, to je jiná kapitola a myslím, že už jsem tu o nich kdysi psala. Díky, Věrko.
Anna Potůčková
8.11.2022 13:22
Co se týče těch snů ve spánku, tak někdy jsou sny až neskutečné. My když jsme rekonstruovali dům, tak jsem měla jednou sen, že jsem s míchačkou šla lesem. Les mám ráda, chodím do něj ráda a tak proč nejít i s míchačkou :-)
Miloslava Richterová
8.11.2022 11:50
Děkuji Vám, přečetla jsem si i článek O snech, ty bloudivé také znám, vyjadřují nějakou vnitřní nepohodu. Jejich opakem jsou nejspíš sny lítací, ty se u mne naštěstí opakují častěji :-) Váš zážitek v Anglii je velmi zajímavý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA