Marie Mechurová miluje turistiku. Všechny fotografie: Z archivu M. Měchurové
Marie Měchurová (74): Penze máme nízké, ale žijeme skromně, ušetříme na výlety, dovolené i na spoření vnoučatům
25. 10. 2022Nežehrá na drahotu, nenadává na vládu, nehroutila se z koronavirových restrikcí. Díky své buldočí povaze a nezlomnému optimismu totiž čtyřiasedmdesátiletá Marie Měchurová překonala mnohem náročnější období v životě - dlouhý čas bez zaměstnání a hlavně zhoubné onemocnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.10.2022 07:15
Maruško, prožíváš svůj život se všemi radostmi i starostmi. Máte skvělou rodinu, přátele a přeji vám oběma, ať vám v penzi slouží zdraví a ať děláte to, co vás baví.
Alena Švancarová
24.10.2022 23:25
Štěstí nemusí vždy pršet, stačí jen ,když kape.Hodně zdraví Vám přeji at ještě dlouho.....
Libuše Křapová
24.10.2022 23:07
Maruško, Daniela mne předstihla a napsala všechno, co jsem chtěla napsat i já. Takže už jen přidám, ať je u vás doma pořád už jen dobře :-) Těším se, až se zase někde potkáme :-)
Daniela Řeřichová
24.10.2022 22:12
Milá Maruško, Tvůj život by vydal na román. Musela jsi překonat mnoho překážek, a přesto zůstáváš optimistická, se smyslem pro humor. Přeji Ti především zdraví, abys mohla s rodinou, přáteli a vnoučaty nadále realizovat své sny. Jsem ráda, že jsem Tě díky íčku poznala, a vážím si Tvých nekompromisních postojů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA