Jak šel čas ve městě Teplice
Všechny fotografie: Zdenka Jírová

Jak šel čas ve městě Teplice

24. 10. 2022
města a obce Podzimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Zdeni, moc děkuji. Teplice znám jen z někdejších jízd vlakem do Drážďan a pak z dokumentace z archivu, kdy měly coby město v Sudetech název Teplitz-Schönau. Jsem moc ráda, že jsem si mohla přečíst i o lázeňské historii.
Jan Zelenka
V Teplicích jsem byl několikrát, ale s Litoměřicemi bych neměnil. Fotky jsou moc pěkné.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zdeňko byla jsem v Teplicích pouze jednou na wellnesovém pobytu v lázních. Moje kamarádka jezdí to tamních lázní s pohybovými problémy každý rok a moc si je pochvaluje. Musím to také zkusit. Tvůj článek mi nalákal opět Teplice navštívit.
Dana Puchalská
Zdeni, článek o městě,kde žiješ se mi moc líbí. A je vidět,že máš svoje město doopravdy hodně ráda. Kdysi jsem tam byla,ale je to už spoustu let. A musím napsat,že se město krásně vylepšilo. Tenkrát bylo celé ošuntělé a posmutnělé. Vždyť Tvoje fotogalerie je tím nejlepším důkazem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%