Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Já se vznáším, já si létám
16. 10. 2022A je to zase tady. Zase jsem o rok starší. Zase bude rodinné setkání, budeme shánět židle po celém baráku, abychom se vešli k jednomu oválnému stolu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
16.10.2022 10:28
Létání je adrenalinový zážitek téměř pro každého. Ti, kteří létají rádi, mezi něž se počítám, se těší několik dní dopředu, jiní se děsí již při zakoupení leteckého zájezdu týdny předem. :-) Ach, mít tak křídla! Naďo, přeji Ti jedinečný zážitek a děkuji za fotoreportáž.
Naděžda Špásová
16.10.2022 10:10
Soni, máš můj obdiv, tohle bych určitě nedala. Do letadla bych nevlezla. Tobě to moc přeju, focení z výšky je fakt super, hlavně, že jsi si to opravdu užila.
Blanka Lazarová
16.10.2022 10:04
Soni, úžasné. Moc přeju každému takový zážitek. Mám o čem přemýšlet. Chtěla bych létat a zároveň se tak trochu bojím. No uvidíme. :-)
Alena Tollarová
16.10.2022 09:14
Soni, čekala jsem s napětím na Tvůj článek o létání. Vybrala sis pro let opravdu den s nejkrásnější viditelností. Věřím, že sis pohled dolů, kde brázdíš naši krásnou krajinu na kole, užila plnými doušky.
Miloslava Richterová
16.10.2022 08:57
Teda to byl nádherný dárek! Pěkně se to čte i kouká :-) fotografie jsou úchvatné, gratuluji :-)
Daniela Řeřichová
16.10.2022 08:36
Krásný zážitek, krásné fotografie. Vznášeli jsme se kdysi s mužem Cessnou nad Karlštejnem a vrtulníkem nad Kavkazem. To jsou nezapomenutelné okamžiky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA