Všechny fotografie: Martina Růžičková
Když na Jemništi kvetly růže
30. 9. 2022Když píši tento článek, panuje za okny deštivé podzimní počasí. Já bych se s vámi ale ráda podělila o vzpomínku z konce srpna, kdy ještě sluníčko hřálo a růže byly v plném květu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
24.10.2022 07:01
Tak dlouho jsem si četla a dívala na tento moc krásný článek,až mi došlo ... Že jsem jej nejen zapoměla
ohvězdičkovat,ale napsat i něco do diskuze. Jo,jo já to ale vedu. Takže na závěr - děkuju za tu krásu. Růže mám opravdu ráda. A fotky jsou vyloženou pastvou pro oči.
Soňa Prachfeldová
3.10.2022 21:20
Máme krásné a udržované památky, krásně jste to Martino zdokumentovala.
Daniela Řeřichová
1.10.2022 11:56
Martino, nádherné fotografie a článek, jak je u tebe zvykem, díky. Třeba se na Jemniště ještě někdy podívám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA