Na tvrzi sv. Marie, Vrboska, červenec 2022.
Jsem Tvoje stáří, pozvi mě dál...
26. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
29.9.2022 08:38
Chceš-li dlouhý život mít,
musíš stáří vyjít vstříc.
Nezavírej před ním bránu
ale připrav víno v džbánu!
Stáří není to, co sžírá,
ve stáří je skrytá víra,
moudrost láska poznání,
také bolest, zklamání…
K životu však bolest patří,
K rozpoznání, co je štěstí ♥♥♥
Helenka Vambleki
28.9.2022 18:09
Fotíš se na střeše v sedě a já dobře tu tvrz znám, výstup tamtéž vidím bledě, přec proti stáří radu mám. Už klepe na dveře ten dědek s holí, ale já nepozvu ho dále, napadl kosti, ty pravda, bolí, však vítězím nad ním hlavou stále. V hádankách, rébusech denně se hrabu, kvízy a křížovky ráda mám, najdi si, Alshaimre, jinou babu, já ti svou hlavu neprodám!
VANDA Blaškovič
28.9.2022 12:03
Bertice, zaregistrovaja jsi vůbec výzvu naší Zuzany z Týna? Z íčka za tím nápadem stojí předpokládám většina. Vydáme se tentokrát třeba na Elbrus, již pár roků je připraven autobus. Vysyp rýmy z rukávu a zorganizuj tu výpravu. Chceme se společně smát, kašlem na to, že je nám +70. Bereme i mladice, jako předpoklad úspěšné expedice. Pokud někdo souhlasí, ať se tady přihlásí...:)
VANDA Blaškovič
28.9.2022 08:01
Jendo, díky Vám je krása žití v ovzduší, děkuji, pohladil jste mne a i ostatní po duši.
Zuzana Pivcová
27.9.2022 18:48
To ano, tak takhle bych to stáří docela brala. Už jsem tu sebou taky dvakrát plácla, jednou dopředu na nos a kolena. podruhé dozadu na hlavu a záda. Ty bys tu mohla fungovat jako profi "influencerka". No jo, s tím už se člověk rodí. Ale každý na sobě může zapracovat, aby to nebalil z pohodlnosti zbytečně brzy. Tak příště vyrazte s Berticí a dalšími (i ve verších) zase do nějaké divočiny:-D
Jan Zelenka
27.9.2022 15:20
Moc pěkné a originální životní vyznání. Přidám se. - Životem dále jít a naději mít v tváři - Procházet krajinou, v duši mít mír a klid - Živote, posečkej, vždyť slunce ještě září! - Živote posečkej, je přece krásné žít!
Jitka Caklová
27.9.2022 11:29
A že to tehdy byla pro mě mela, až jsem se z toho celá rozechvěla. Dneska už mám jiné časy, stáří mi na dveře neklepe, kam pojedete příště nemám zdání a vůbec mě to nehněte :-) :-)
Eva Mužíková
27.9.2022 10:54
Ejhle na tu veršotepku, která nemá z stáří depku. Hezky jsi mne naladila jako tenkrát před lety, kdy jsme spolu vymýšlely do Afriky výlety....
VANDA Blaškovič
27.9.2022 09:42
Tady jsme to zdravé jádro, máme jedno zaklínadlo. Stáří, trhni si nožkou, mi to tady zvládnem s Honzou Raškou…:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA