Jsem Tvoje stáří, pozvi mě dál...
Na tvrzi sv. Marie, Vrboska, červenec 2022.

Jsem Tvoje stáří, pozvi mě dál...

26. 9. 2022
Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Pudichová
Chceš-li dlouhý život mít, musíš stáří vyjít vstříc. Nezavírej před ním bránu ale připrav víno v džbánu! Stáří není to, co sžírá, ve stáří je skrytá víra, moudrost láska poznání, také bolest, zklamání… K životu však bolest patří, K rozpoznání, co je štěstí ♥♥♥
Helenka Vambleki
Fotíš se na střeše v sedě a já dobře tu tvrz znám, výstup tamtéž vidím bledě, přec proti stáří radu mám. Už klepe na dveře ten dědek s holí, ale já nepozvu ho dále, napadl kosti, ty pravda, bolí, však vítězím nad ním hlavou stále. V hádankách, rébusech denně se hrabu, kvízy a křížovky ráda mám, najdi si, Alshaimre, jinou babu, já ti svou hlavu neprodám!
VANDA Blaškovič
Bertice, zaregistrovaja jsi vůbec výzvu naší Zuzany z Týna? Z íčka za tím nápadem stojí předpokládám většina. Vydáme se tentokrát třeba na Elbrus, již pár roků je připraven autobus. Vysyp rýmy z rukávu a zorganizuj tu výpravu. Chceme se společně smát, kašlem na to, že je nám +70. Bereme i mladice, jako předpoklad úspěšné expedice. Pokud někdo souhlasí, ať se tady přihlásí...:)
VANDA Blaškovič
Jendo, díky Vám je krása žití v ovzduší, děkuji, pohladil jste mne a i ostatní po duši.
Zuzana Pivcová
To ano, tak takhle bych to stáří docela brala. Už jsem tu sebou taky dvakrát plácla, jednou dopředu na nos a kolena. podruhé dozadu na hlavu a záda. Ty bys tu mohla fungovat jako profi "influencerka". No jo, s tím už se člověk rodí. Ale každý na sobě může zapracovat, aby to nebalil z pohodlnosti zbytečně brzy. Tak příště vyrazte s Berticí a dalšími (i ve verších) zase do nějaké divočiny:-D
Jan Zelenka
Moc pěkné a originální životní vyznání. Přidám se. - Životem dále jít a naději mít v tváři - Procházet krajinou, v duši mít mír a klid - Živote, posečkej, vždyť slunce ještě září! - Živote posečkej, je přece krásné žít!
Jitka Caklová
A že to tehdy byla pro mě mela, až jsem se z toho celá rozechvěla. Dneska už mám jiné časy, stáří mi na dveře neklepe, kam pojedete příště nemám zdání a vůbec mě to nehněte :-) :-)
Eva Mužíková
Ejhle na tu veršotepku, která nemá z stáří depku. Hezky jsi mne naladila jako tenkrát před lety, kdy jsme spolu vymýšlely do Afriky výlety....
Jitka Hašková
Díky za laskavé a vtipné veršíky.
VANDA Blaškovič
Tady jsme to zdravé jádro, máme jedno zaklínadlo. Stáří, trhni si nožkou, mi to tady zvládnem s Honzou Raškou…:)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%