Citliví, vystresovaní, nejistí. Tak starší lidé hodnotí Generaci Z
Ilustrační foto: Pexels

Citliví, vystresovaní, nejistí. Tak starší lidé hodnotí Generaci Z

14. 9. 2022

Přerostlé děti. Jako by byli stále v pubertě, ale jsou dospělí. Vůbec jim nerozumíme. Tak čím dál častěji mluví starší lidé o Generaci Z, tedy o mladících a slečnách narozených od poloviny devadesátých let.

generace stárnutí
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Oprava slovosledu 11:17: .................děje v celém světě, je pouze....................
Jitka Caklová
Pane Dostale, do vámi zmíněné "zkurvené generace šedesátých let" patřím i já, narozená 4 roky po válce. Globální třesk, tedy všechno, co se dnes děje, je pouze splněný plán globálních elit v celém světě.
Jitka Caklová
Děti se rodily v každé době a největší vliv na ně má rodina. Bylo pro mě velice těžké vysvětlit dceři, že nemůže mít oblečení jako dcera paní doktorky, či inženýrky, synovi, že nemůže mít motorku, nebo, že nemůžeme jet na dovolenou, protože stavíme dům. Ale dnes oba vědí, když bude nejhůř, že u mámy mají zázemí (zadní kolečka).
Jiří Dostal
:-) Nic nového pod sluncem, jenom variace např. na tzv. zkurvenou generaci šedesátých let, posun technologií a životních vizí tehdy dvacet let po válce, dnes po globálním třesku,...když příklady netáhnou. :-)
Jitka Caklová
Každý kdo má děti a vnoučata, může si položit otázku, "Budou mít moje děti, případně vnoučata, možnost zvládnout to, co jsem zvládl, nebo zvládla Já?"
Jitka Caklová
Oni, oni, oni! Oni jsou jen takoví, ne jak je rodiče "vychovávali", ale jak jim šli příkladem, nejen dnes, ale po celé generace. Tady žádné diskuze, ankety ani výzkumy různých ologů nepomohou. Je mi líto, ale je to začátek jejich konce, protože to, co je čeká, nezvládnou.
Helena Jelínková
A co jednou budou dělat, až starší lidé nebudou, aby je živili. Co budou jíst, kde budou bydlet atd. Vždy se říkalo, že bez práce nejsou koláče. Nevím, také nerozumím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%