Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?
Ilustrační foto: Pexels

Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?

8. 9. 2022

Je tělo i ve vysokém věku krásné? Je něco špatného na tom, když se padesátnice, šedesátnice a starší dámy ukážou v prádle či nahé? Tato otázka je teď hodně probíraná. Mimo jiné za to může jeden pozoruhodný film.

stárnutí vztahy a sex
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
..., protože, kdyby vyrovnaný byl, tak by věděl, že i on sám dělá něco, co se druhým nemusí líbit.
Jitka Caklová
Jak jsem napsala v 07:46, exhibovat se dá v čemkoliv, v politice, v "kultuře", ve virtuálním světě, dokonce i na tomto portálu :-) Pokud mám v souladu tělo s myslí a Duchem, tak ostatní kolem mě mohou skákat po hlavě, odpichovat se ušima, třebas i nahatí, nebo jak píše Karel ve 22:18, tak vím, že se mě to netýká a nechává mě to v klidu. Podle mě konání druhých soudí člověk, který není vyrovnaný sám se sebou.
Blanka Lazarová
Tak trochu se vytrácí soudnost a intimita a přidává se šokovat a exhibovat. Pokud je něco přirozené, je to v pořádku. I nahota. Pokud se budu chtít vykoupat nahá, vykoupu se. Ale určitě nepůjdu doprostřed shluku lidí, aby si mě všichni museli všimnout. A ve filmu, když je dobře, citlivě zpracované téma, proč ne? Přesto někdy méně je více. Ale to už je úhel pohledu. I prázdná nádoba může být krásná, a což teprve plná. :-)
Karel Hyndrák
FKK je docela legrační podívaná, když ti naháči hrají volejbal na pláži a 12 lidí současně vyskočí do vzduchu a pak se to zase opakuje.
Jan Zelenka
Zuzko, byli jsme se ženou i v NDR na Baltu a pláží FKK tam bylo dost. Žena se styděla, já ne. V Německu je to už dlouhá tradice. Zkratka FKK je zcela vystihující.
Martin Vrba
20:40 Ano - asi si nerozumíme!
Jitka Caklová
19:00 Proč ne? Myslím, že srovnáváte nesrovnatelné a svobodně můžete napsat, že všechno souvisí se vším. I psát o něčem, co se Vám nelíbí, je Vaším svobodným rozhodnutím a svoboda nikoho tím nekončí.
Martin Vrba
No - já bych o svobodě jednotlivce v tomto případě tak moc nemluvil. Svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda toho druhého. Je to stejné jako s těmi pochody LBGT, kojením na veřejnosti. Když musím projít (jiná krátká cesta tam nevede) přes pláž naháčů, tak to může někomu vadit stejně, jako když do svého bytu s manželkou a dětmi na hlavní třídě a pochodují tam provokativně a hrdě ti ze sdružení LBGT a vlní se polonazí kolem mého vchodu, tak mi to může vadit stejně, nebo ještě více, jako když noc co noc řvou ožralí lidé ze zahrádky restaurace a já bydlím nad ní. Ale, že se někdo vyfotí nahatý v jakémkoli věku do časopisu, který si nemusím koupit, tak to mi vůbec nevadí. Dokonce mi nevadí ani ty výstavy nahatých vypreparovaných těl jako z lékařské učebnice anatomie, nemusím tam chodit a doufám, že ti lidé s tím vystavováním jejich těl po smrti souhlasili a možná jim to za života i nějakou korunu hodilo.
Jitka Caklová
Freie Körperkultur - Svobodná kultura těla Zuzko díky za info, je to o svobodě jednotlivce.
Zuzana Pivcová
Jendo, v NDR bylo pro rozšířený nudismus označení Freie Körperkultur, zkratka FKK.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%