Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Voda, kam se podíváš
8. 9. 2022Krásné počasí přímo vybízelo první zářiové odpoledne k výletu, pro který jsme si vybrali Ostrov u obce Tisá. Už jednou jsme jej před lety navštívili, tak nás napadlo, podívat se na toto hezké místo ještě jednou. A tak jsme v sobotu 3. září vyrazili a stálo to za to.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
18.9.2022 08:11
Nadi, pěkné místo a krásné fotky k němu, díky za to, že jsem mohla zase poznat kus naší krásné české země.
Helena Přibilová
10.9.2022 21:24
Děkuji za přiblížení okouzlující přírodní lokality zachycené na krásných fotografiích.
Soňa Prachfeldová
10.9.2022 09:53
Fakt je v těhle končinách překrásně. Minulý týden jsme byli nad Tisou se podívat na houby, asi teď začnou.Krásné fotky.
Dana Divišová
9.9.2022 21:09
Děkuju za milý článek. V Tisé jsem 3x do roka, i když to z Prahy je vlakem a busem kus cesty. Jezdíme s kamarádkama. Do Ostrova jsme šli z Tisé lesem, došli k chatě, k rybníkům a okruhem zpátky . Krásný výlet. I houby vloni byly při cestě.
Zuzana Pivcová
9.9.2022 12:57
V Ostrově jsme byly kdysi na návštěvě u jedné své kolegyně, když měli doma zabíjačku. Je to už velmi dávno a nevím, zda je v tomto kraji Ostrovů víc. Teď jsem si ale jednu lokalitu pěkně prohlédla.
Antonín Nebuželský
9.9.2022 11:56
Krásné. Ostrov, pro pana Františka je napůl cesty mezi Turistickou chatou a Sněžníkem, chci napsat, abych se v tom neztratil, že je v takovém doliku, tak ho ty exhalace v šedesátých létech přeletěly a zbyly tam smrky, když v okolí přišly v niveč. Jsem z nedalakého Kamence, přes les pod skalami.
A když jsem byl na vojně, tak jsem měl protekci u našeho staršiny, který v Tisé, jako chemik často pobýval. Jak se to někdy sejde.
Jinak je to krásný kus naší země, kam se rád vracím. Tedy celý ten kout od Tisé po Maxičky.
Naděžda Špásová
9.9.2022 09:37
Děkuji za vaše příspěvky, jsem ráda, když mohu svým článkem potěšit. Moc si toho vážím. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA