Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Doteky Berounky
24. 8. 2022Stejně jako většina lidí mám i já svá oblíbená místa, na která se ráda vracím. Vznikla si tak nějak sama od sebe v průběhu mého života. Většinou jsou spojená s nějakým příjemným zážitkem, nebo třeba i jen s obyčejným pocitem klidu a pohody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
6.6.2023 09:28
Celá stezka je krásná. Od Smíchova do Berouna . Moc hezky zdokumentováno.
Marie Měchurová
30.8.2022 12:28
Od nás je tento krásný kraj daleko, ale v loňském roce jsme ho prošli 2x. Jednou jsme pobývali týden v Srbsku nedaleko Tetína, a podruhé jsme prožili hezké chvíle na srazu íčkařů v Řevnici. Děkujeme za hezkou vzpomínku a moc hezké fotky.
Martina Růžičková
29.8.2022 20:02
Moc hezky jste váš výlet kolem této kouzelné řeky popsala a nafotila. Díky :-)
Soňa Prachfeldová
26.8.2022 15:06
To byl krásný výlet ve společnosti syna. Kolem řek je vždy živo a Berounka je živá řeka, jak pro loďky, rybáře. Nádherná skaliska, krásně jsi Vlaďko nafotila i vyprávěla.
Alena Švancarová
26.8.2022 00:04
Moc hezké ,některá místa znám a tak mě zaujaly snímky,ráda jsem si vše o okolí Berounky přečetla.
František Matoušek
25.8.2022 15:19
Hezky popsaná procházka místy mě neznámými. Dle fotek je patrné, že pro cyklisty je to podle Berounky přímo ráj. Prima.
Marie Seitlová
25.8.2022 15:14
Vlaďko, krásně jsem se s tebou prošla krajem mě neznámým. Ale část jsem prošla vloni při setkání v Řevnicích.
Vladislava Dejmková
25.8.2022 06:23
Děkuji všem za milé komentáře. Ráda sdílím své zážitky a pocity.
Alena Tollarová
24.8.2022 22:43
Hezké místo si syn vybral k žití a Ty návštěvy u něho jistě využiješ k dalšímu poznávání.
Jan Zelenka
24.8.2022 22:30
Okolí Berouna a Berounky, to je krásný kraj. Dobře ho znám. I když ne dnes, ale tak před dvaceti lety. Když jsem jezdil kolem Berounky za obchodem po té hrozné povodni v roce 2002, v korunách stromů byla spousta všemožného svinstva a hadrů. Hrozný pohled. Ale čas vše napravil. Krásné fotky a pěkný popis k nim!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA