Všechny fotografie: z archivu autora
Svět reklam první republiky - I
20. 8. 2022Reklama. U některých lidí toto slovo vyvolává převážně negativní reakce. Protože čím je reklama agresivnější a vlezlejší, tím víc lidi odpuzuje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
20.8.2022 16:16
Staré reklamní cedule, letáky, tzv. reklamní zálepky apod. se mi moc líbí. Článek mě proto hodně zaujal a už se těším na pokračování. :-)
Jana Jurečková
20.8.2022 16:12
Dnešní reklamy jsou převážně agresívní, jen na některé se dá koukat. Dřívější působí jako milé pozvání, jsou úplně jinak nastavené. Děkuji za hezké vyprávění.
Alena Tollarová
20.8.2022 14:28
Staré reklamy se mi líbí a baví mě. Zato těm dnešním se vyhýbám, jak jen můžu.
Zuzana Pivcová
20.8.2022 12:51
Současné reklamy ráda nemám, ale ty někdejší prvorepublikové mi připadají textem často úsměvné a ráda si je prohlédnu. Alespoň se z nich dozvím názvy některých firem a výrobků. Moc děkuji za zajímavou nabídku.
Jan Zelenka
20.8.2022 10:26
Milé dámy, děkuji vám za ohlasy. Archiv všeho možného, který jsem zdědil po otci je poměrně rozsáhlý. Tak jsem si řekl, že v šanonu je k ničemu, a že se raději o to podělím s ostatními. Bude asi 6 dílů. Snad se to povede. Svět První republiky je moc zajímavý. Je to i svět našich rodičů a prarodičů a snad vám můj archiv tento svět trochu přiblíží.
Vladislava Dejmková
20.8.2022 09:25
Zajímavé téma. Pokud je vše ze soukromého archivu, smekám pomyslný klobouk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA