Všechny fotografie: Dimi Vamblekis
Babička na kolečkách
29. 7. 2022Od mládí jsem jezdila na kole. Ozvaly se roky a kolo jsem loni vyměnila za elektrickou koloběžku. Poté, co jsem z ní několikrát spadla, byla odložena do sklepa. Jako správný senior mám našetřeno na pohřeb. Ale ten se ještě nekoná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
30.7.2022 19:44
Helenko rozhodla ses dobře, tak jak ti to vyhovuje. Dimi je úžasný parťák a oběma vám přeji ve zdraví mnoho mnoho let♥♥♥
Jitka Caklová
30.7.2022 18:59
Zuzko, dávám Ti plně za pravdu, protože to znám z domova. Zatímco já to mám jinak, jsem od východu do západu slunce v pohybu, tak Radek, přestože by o to stál, nezvládne už ani elektro tříkolku. Proto jsem také Hele popřála hodně ujetých km bez nehody, protože vím, jak vypadal Radkův pád z tříkolky. Takový už je život.
Jitka Hašková
30.7.2022 18:27
Helčo, přeji Ti hodně najetých km bez úrazu, nezapomínej chodit pěšky.
Zuzana Pivcová
30.7.2022 18:25
Myslím, Helenko, že důležité je, aby se každý, pokud o to stojí, pohyboval nebo přemísťoval tak, jak mu to vyhovuje, na co stačí a co je pro něj příjemné. Někdo si ještě troufne na koloběžku, někdo polyká kilometry, někdo si váží toho, že může ještě ovládnout řízení tří- nebo čtyřkolky. Jezdi, Helenko, co nejvíc, ať si to užiješ.
Alena Tollarová
30.7.2022 13:28
Helčo, udělala jsi to nejlepší, co jsi mohla. Přeji Ti hodně ujetých kilometrů s úsměvem a hlavně bez nehod.
Zdenka Soukupová
30.7.2022 12:55
Helčo, máš můj obdiv. Jsi fakt neobyčejně aktivní. Přeju hodně km bez nehod. ☼
Jitka Caklová
30.7.2022 12:55
Ještě z druhého soudku: Když jsme byli na íčkařském setkání v Loučné n/D, tak se Radek (manžel) zakoukal do elektrokola se švarnou cyklistkou. Nakonec uznal, že by elektrokolo nezvládl a koupil si elektro tříkolku Apache Etrike 24. Dnes je v garáži, tedy ne Radek, a jelikož má za sedlem velký koš, jezdím na ní na větší nákupy a zrovna včera jsem s ní jela pro hnůj. Je to dobrý a hlavně praktický pomocník.
Jitka Caklová
30.7.2022 12:33
Nic proti, každý to máme nějak, pro mě by to byl zbytečný krám do baráku, ale proti gustu žádný dišputát. Já jsem se rozhodla se sebou a pro sebe něco udělat a bylo to přiznávám i kvůli chlapům. Ne proto, že bych je chtěla oblbovat, nebo lovit, jen se mi prostě líbí. Úsměvem nikoho neurazím a tak jsem začala u zubů. Ke cvičení po třetí operaci páteře jsem přidala půlroční kurz jógy a dostala se postupně do formy. Když mi bylo 67 let, koupila jsem si obyčejnou koloběžku a užívám si života i bez elektrického pohonu. A Tobě Helo přeji hodně ujetých kilometrů na čtyřkolce bez nehody :-)
Eva Krausová
30.7.2022 11:55
Elektrokoloběžku bych nechtěla a vadí mi, jak rychle na nich jezdí majitelé po chodnících a často ohrožují chodce. Koloběžku mám klasickou a jsem toho názoru, že pohyb je pro mě důležitější, než se na elektrokoloběžce vozit. Mám pocit, že lidé hodně zpohodlněli a pohyb jim nic neříká. Místo aby si vzali trekingové hole a udělali něco pro zdraví. Dříve jsem jezdila na kole i 30km. To mi docela chybí, ale nyní se hodně našlapu pěšky, ostatně chůze je pro seniory skvělý pohyb. Toto vozítko by se mi sice líbilo, ale neměla bych ho kde parkovat. Vám ale přeji jízdy bez nehod. :-)
Lenka Kočandrlová
30.7.2022 10:40
Zatím (v 67) si jezdím na inlajnech a na obyč koloběžce a užívám si to.Na kole neumím,to bych musela mít leda tříkolku,ale auto to jistí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA