Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vůně levandule pod Řípem
9. 7. 2022Jen pár kilometrů od Roudnice nad Labem, jak se říká, co by kamenem dohodil a zbytek doběhl, leží obec Židovice. Najdete ji na Labi na železniční trati Praha-Děčín.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
9.7.2022 09:25
S foťákem . A místo smajlíků zase ??. Ten mobil si píše co chce. Musím se mu podívat na zoubek.
Blanka Lazarová
9.7.2022 09:09
Ali, dík za připomenutí. My máme taky takovou farmu u Hustopečí. Musím se tam co nejdřív vypravit s dotykem. Bude to dobrý výlet ??
Marie Seitlová
9.7.2022 09:07
Levanduli mám ráda, krásně voní a při čtení a prohlížení fotek mi zavoněla, děkuji.
Květuše Pinkasová
9.7.2022 07:48
Vůni levandule si pamatuji Alenko♥ Líbí se mi všechna velká i menší místa i v zahrádkách a mám radost, že se s ní čím dal více setkávám nejen v přírodě ale i na všem a všude. Snad zase pojedu trati Praha Děčín v prázdninový čas poblíž malé obce♥ Hezký objev a těším se, že předám dál Tvé info ♥
Věra Ježková
9.7.2022 07:18
Ali, paráda. To by si užila dcera mého přítele. Levanduli miluje. Takže jí dávám jako dárky předměty s obrázky či vůní levandule.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA