Vůně levandule pod Řípem
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Vůně levandule pod Řípem

9. 7. 2022

Jen pár kilometrů od Roudnice nad Labem, jak se říká, co by kamenem dohodil a zbytek doběhl, leží obec Židovice. Najdete ji na Labi na železniční trati Praha-Děčín.

bylinky cestování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
S foťákem . A místo smajlíků zase ??. Ten mobil si píše co chce. Musím se mu podívat na zoubek.
Blanka Lazarová
Ali, dík za připomenutí. My máme taky takovou farmu u Hustopečí. Musím se tam co nejdřív vypravit s dotykem. Bude to dobrý výlet ??
Marie Seitlová
Levanduli mám ráda, krásně voní a při čtení a prohlížení fotek mi zavoněla, děkuji.
Hana Práglová
Děkuji za článek . To musí být vůně...
Irena Mertová
Hezké, docela mi to tu u počítače zavonělo :-)
Dana Kolářová
Zajímavé a kouzelné fotky.
Květuše Pinkasová
Vůni levandule si pamatuji Alenko♥ Líbí se mi všechna velká i menší místa i v zahrádkách a mám radost, že se s ní čím dal více setkávám nejen v přírodě ale i na všem a všude. Snad zase pojedu trati Praha Děčín v prázdninový čas poblíž malé obce♥ Hezký objev a těším se, že předám dál Tvé info ♥
Věra Ježková
Ali, paráda. To by si užila dcera mého přítele. Levanduli miluje. Takže jí dávám jako dárky předměty s obrázky či vůní levandule.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%