Všechny fotografie: Marie Měchurová
Týdenní putování po Plzeňském kraji
2. 7. 2022Náš turistický kroužek jsme založili před 24 lety v mém posledním zaměstnání v Hulíně. Za tu dobu jsme procestovali a prošlapali pěkný kus naší krásné země. Dokonce jsme před osmi lety vyrazili i na Ukrajinu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.7.2022 16:35
Maruško měli jste krásné putování a máš z něj krásné fotky. Některá místa jsem znala, úžasné Kladruby a Mariánskou Týnici, Manětín i Plzeň. Je u nás krásně.
Eva Žůrková
4.7.2022 11:29
Paní Maruško, omlouvám se za počet hvězdiček v hodnocení, nějak se tam objevila reklama a já odklikla jen 4. Za váš poutavý popis výletu a nádherné fotky by to bylo ode mně aspoň za 10 hvězdiček. ?
Helena Přibilová
3.7.2022 21:48
Paní Maruško, bylo to opravdu krásné putování. Všechna uvedená místa znám ze svých výletů a ráda jsem si je díky Vám znovu připomněla.
Soňa Prachfeldová
2.7.2022 23:48
Jste skvělá parta a umíte si pěkně naplánovat zajímavá mista. Všechna tahle popisovaná místa znám. A mohu je znova a znova videt. Pod Kotlem byl dokonce kemp, kam jsme často s kluky jezdili na dovču. Moc hezké.
Jitka Chodorová
2.7.2022 20:23
Jo Plzeň, město mého dětství a mládí, moje srdeční záležitost, některá místa, která popisujete jsem také kdysi navštívila, dnes už tak akorát autem, je to škoda, ale jsem ráda, že jsem plzeňský kraj tak nějak poznala a nenechám na něj dopustit. Hezky jste svůj pobyt popsala, krásné fotky, co dodat? Děkuji za Váš příspěvek.
Naděžda Špásová
2.7.2022 19:36
Maruško, některá místa jsem poznala, do Blatné jezdíme už hodně let a jezdíme po výletech. Máš moc hezké fotky. :-)
Irena Mertová
2.7.2022 16:11
Krásný výlet a fotky, většinou jsem tam nebyla - jen v Domažlicích ano.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA