Týdenní putování  po Plzeňském kraji
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Týdenní putování po Plzeňském kraji

2. 7. 2022

Náš turistický kroužek jsme založili před 24 lety v mém posledním zaměstnání v Hulíně. Za tu dobu jsme procestovali a prošlapali pěkný kus naší krásné země. Dokonce jsme před osmi lety vyrazili i na Ukrajinu.

cestování Do stovky 2022 města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Krásný výlet, spoustu krásných míst jste navštívili, něco se o nich dověděli. A těch km z mého pohledu! Já sama bych to zřejmě nedala kvůli mým nohám, které po dlouhých túrách zčervenají nad kotíky, následně opuchnou a v noci jsou křeče. Ale v každém případě by byl výlet lákavý i pro mě.
Lidmila Nejedlá
Maruško, Plzeň je město mého útlého dětství. Jezdili jsme tam s rodinou k přátelům. Teď tam mám švagrovou. Jsi cestovatelka, která vše bere a zároveň rozdává plnými hrstmi. Tak díky za Plzeň.
Dana Puchalská
Maruško,opravdu vydařený týden s krásnými výlety. A fotky jsou toho důkazem.
Jan Zelenka
Měli jste krásný výlet s poznáváním. V Čechách je fůra zajímavých. míst. V Plzni jsem studoval a západočeský kraj docela znám. Pěkně jste nám ho přiblížila.
Jana Vargová
Krásné přiblížení tohoto včetně fotografií. Nezahálíte a obrazně házíte rukavici. Díky
Alena Tollarová
Maruško, prožili jste krásný týden. Skoro všechna místa z vašeho putování už jsem také prošla a na všechna mám vzpomínku. Zmíním nezapomenutelný moment ze žhavého plzeňského setkání i60, kdy jsme s Hankou R. stoupaly na kostelní věž, myslela jsem, že vypustím duši. Mohla bys pro inspiraci přidat penzion, ve kterém jste byli.
Blanka Lazarová
Maruško, krásně jste si to užili. Je u nás tolik co k vidění, jen se rozhodnout kam, na jak dlouho a vyrazit. Vy můžete být pro všechny vzorem v tom putování. A není třeba lámat rekordy v ušlapaných km. Jen musí nožičky a zdraví sloužit. Tak ať se daří vám i ostatním výletníkům. Pěkně jsi to popsala i nafotila. Dík.
Věra Ježková
Maruško, děkuji. Plzeň a Plzeňsko mám ráda. Byla jsem s maminkou o prázdninách na Hracholuské přehradě, jezdila jsem do Domažlic, byla jsem ve Furthu …
Vladislava Dejmková
Úchvatné fotky. Souhlasím s tím, že i u nás máme plno nádherných míst, stačí je jen objevit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%