Všechny fotografie: Marie Ženatová
Prázdninový tip: Nezapomenutelný pobyt ve Vysokých Tatrách
26. 6. 2022Před několika dny jsem se vrátila z týdenního pobytu seniorů z Exodu Blansko ve Vysokých Tatrách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
25.8.2023 20:06
Tatry stojí za navštívení.Byla jsem tam jen 2x,vždycky nadšená s tím,že opět přijedu.No,nepřijela jsem už nikdy,ale alespon ,že jsem je viděla a něco prochodila.Ráda jsem si o Vašem pobytu a zážitcích přečetla.
Marie Ženatová
7.7.2022 08:53
Milá Libuško díky za tvoje milá slova a moc děkuji, že jsi se mi ozvala*
Libuše Münsterová
4.7.2022 14:47
Maruško, moc hezké. Já jsem jezdila do Smokovce na lázeňské pobyty. Měli jsme to jako pracovníci s radioaktivním záření. Prostě léčba vzduchem. Za ta léta mám Tatry prochozené a miluji je.
Marie Ženatová
29.6.2022 13:37
Moje milé, ještě jednou vám všem děkuji za vaše dobrá slova.
Pro J. H. - Stezka stromů byla velmi zajímavá, tak jako polské Zakopané - cesta lanovkou byla také vynikající.
Pro J. Š. - Ano z hotelu Morava v Tatranské Lomnici jsme se denně dívali na majestátný Lomnický štít - v každé denní době nebo i v různém počasí byl skutečně uchvacující*
Jana Šenbergerová
28.6.2022 22:23
Také děkuji za připomenutí našeho pobytu v Tatranské Lomnici v hotelu Morava. Denně nás uchvacoval pohled z okna pokoje na majestátné vrcholy v okolí Lomnice. Navíc se v uvedeném zařízení dobře vaří. Odtud jsme podnikali vlakem výlety i do vzdálenějších míst. Tatry jsou krásné ve všech ročních obdobích a za každého počasí. Sledovat z výšky bouřku nad Lomnicí byl nezapomenutelný zážitek.
Helena Přibilová
27.6.2022 21:22
Paní Maruško, děkuji za Váš milý článek a krásné fotografie, které i mně připomněly návštěvy těchto velehor, a to jak na slovenské, tak i polské straně.
Alena Vávrová
27.6.2022 13:38
Maruško, velký dík! Také jsem si ráda připomenula všecky svoje návštěvy slov. velehor. Na mnoha místech jsem byla.
Jaroslava Handlová
27.6.2022 12:55
Děkuji za připomenutí nádherných míst Slovenska. Většinu z nich jsem navštívila, ale Bachledova dolina mě mile překvapila, protože když jsem byla v Tatrách naposledy (je už to hodně dávno), tak tam ještě ta Stezka v korunách stromů nebyla. Polské Zakopané je taky moc zajímavé, ale tou lanovkou na Gubalowku jsem ještě nejela. Mám co dohánět. Měla jste krásný výlet i fotky.
Blanka Lazarová
27.6.2022 09:46
Pěkný výlet, Tatry znám jen v zimě, ale ráda bych se tam ještě někdy vydala v létě . Děkuji za připomenutí, na Slovensku je toho tolik k vidění a není to tak daleko.
Marie Ženatová
27.6.2022 06:52
Děkuji vám všem za vaše dobrá slova. Tatry jsou skutečně překrásné a zůstanou mi na památku nejen na fotografiích, ale určitě nejvíce v srdci*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA