Všechny fotografie: Alena Tollarová
Květnové ohlédnutí
4. 6. 2022Než jsme se nadáli, otočili jsme další list v měsíčním kalendáři. V pořadí už pátý. Zatímco duben rozpačitě a neochotně otvíral dveře do jara, květen je vehementně rozrazil a popustil uzdu zelené, žluté, růžové a vůbec všem barvám, které si dovedeme představit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
8.6.2022 11:17
Souhlasím s Elen, poezie slov ve Tvém článku nemá chybu. A děkuji za krásné fotky. Díky.
Martina Růžičková
7.6.2022 12:10
Aleno, květen ti přinesl spoustu krásných zážitků. Díky, že jsi se o ně s námi podělila krásnými fotografiemi.
Elena Valeriánová
5.6.2022 21:28
Touláš se tím vaším krásným krajem a občas zabrousíš i dál a díváš se kolem sebe a pro nás sbíráš svojí kouzelnou krabičkou, ještěže ten foťák vymysleli, obrázky ze svých cest, cestiček a vodních ploch. Ráda se s Tebou takto toulám, nohy mě nebolí a jen tiše toužím. Poezie slov ve Tvém článku nemá chybu.
Lidmila Nejedlá
5.6.2022 16:23
Tak jo, jdu nato! Ty se máš, my zatím labuťátka nemáme. Zato pylu bylo všude vrchovatě. Alenko, hřivnáčům bych udělala truhlík s trávou a jedním muškátem. Mají tě rádi, proto ti tam létají. Ahoj.
Alena Vávrová
5.6.2022 13:45
I pro mne je květen ten NEJ měsíc v roce a bohužel i mně uplynul nějak moc rychle. Děkuji za možnost sdílení tvých bezva zážitků prostřednictvím tvých fotografií i průvodního slova ♥ .
Jana Kollinová
5.6.2022 13:39
Nejen fotografie, ale i článek jsou vytříbeným nahlédnutím do krás měsíce května. Těším se na červnové pokračování.
Soňa Prachfeldová
5.6.2022 06:59
Květen nejkrásnější měsíc v roce je za námi a to jsem si říkala, že ho budu náležitě vychutnávat každičký den. Moc to letí, krásné vjemy zůstávají i díky psaní a focení.
Marie Novotná
5.6.2022 06:31
Jak ten čas letí....a ty stíháš fotit ,psát a nám naservírovat. Díky tobě vidím ,co bych asi nikdy neviděla a poznávám nepoznané.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA