Všechny fotografie: Julie Vargová
Veteráni na zámku
25. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
1.8.2024 19:23
To vypadá moc pěkně, já Tatry miluju! Nedávno jsme byli v Tatra muzeu přímo a bylo to skvělé. Muzeum nabízí spoustu fascinujících modelů aut, které mě opravdu nadchly.
Když jsme procházeli exponáty, kluci byli nadšení a pořád se ptali na různé modely. Je úžasné vidět, jak se Tatra vyvíjela a jaké unikátní vozy vytvořila.
Jedním z nejzajímavějších zážitků byla projekce videomappingu, která nádherně oživila prostor muzea. Animace na stěnách udělaly naši návštěvu ještě zábavnější a pomohly nám lépe pochopit historii. Tady je video s těmi animacemi https://www.quixland.cz/reference/tatra-muzeum/
Pokud máte rádi auta nebo prostě hledáte zajímavé místo na výlet, určitě doporučuji navštívit Tatra muzeum. Je to skvělý tip na rodinný výlet!
Alena Tollarová
27.5.2022 08:03
To je dobře, že se po covidové přestávce zase mohou podobné akce konat. Také chodím obdivovat veterány v září, když se u nás konají Historici v Roudnici. Loni byli poprvé na zámeckém nádvoří. Fotit tam opravdu není legrace.
Vladislava Dejmková
26.5.2022 12:15
Hezké fotky, v takovém zmatku jistě nebylo jednoduché najít ten správný záběr.
Jan Zelenka
25.5.2022 19:16
Třeboň je moc hezké město. Škoda, že ho málo znám. Byli jsme tam kdysi před lety v penzionu. Auta jsou moc hezká. Řadu z nich si pamatuji. Škoda, že můj Peugeot už je také skoro veteránem.
Jana Šenbergerová
25.5.2022 13:33
V září bývá u nás v rámci ukončení sezony auto, moto sraz a soutěž veteránů. Bývá na ně hezký pohled. Nejedno sportovní autíčko by se mi líbilo. Tady třeba to modré.
Marie Novotná
25.5.2022 13:08
Hezky zdokumentováno.Tento týden budou tyto vozy i u nás v H B na náměstí. Díky za sdílení.
Anna Potůčková
25.5.2022 11:17
Historická vozidla bývají i v Holešově v podzámecké zahradě. A bývá jich tam opravdu hodně. Tyhle akce mám ráda, jsou zajímavé snad pro všechny věkové kategorie. Navíc jsou doplněny mnoha stánky jak s občerstvením, tak tématicky či prodejem hraček apod.
Daniela Řeřichová
25.5.2022 10:53
Moc pěkné. Historická vozidla mám ráda, pravidelně jezdím na začátku května do muzea v Roztokách u Prahy, kde má přehlídku Veteran Car Club.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA