FOTO: Alena Tollarová
Vydejte se na pouť Českého Anděla s mottem „Poznej českou zemi a sám sebe“
17. 5. 2022
Spolek Cesta Česka pořádá za podpory obce Ctiněves 6. ročník Poutě Českého Anděla. Letošní celodenní akce s mottem „Poznej českou zemi a sám sebe“ se uskuteční v sobotu 21. května.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.5.2022 12:43
Část poutní cesty Blaník-Říp jsem si prošla a popsala je tady na íčku ve třech článcích. Asi bych mohla kousek pokračovat. Ze Ctiněvsi na Říp, to je klasika a přeji všem účastníkům hezké putování. Mám radost, že článek doplnila moje fotografie mystického místa, které je mojí srdeční záležitostí.
Naděžda Špásová
17.5.2022 09:41
Cestu z Ctiněvse na Říp už jsem jednou šla a docela mi to stačilo, nahoře nám sněžilo. Bylo to na Velikonoce a ve vesnici jsme byli ubytováni. Byl tam malý pivovar a moc dobré pivo. :-) Účastníkům přeji hezký zážitek. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA