Všechny fotografie: Marie Měchurová
Naše putování Lednicko-valtickým areálem
7. 5. 2022Lednicko-valtický areál je jedním z nejnavštěvovanějších a nejzajímavějšímch míst Jižní Moravy. Proto jsme vyrazili s "turisťákem" a našimi vnuky na zajímavý výlet až na jižní hranici s naším sousedem - Rakouskem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
7.5.2022 20:35
Maruško , kdysi jsem tam byla s partou na kolech. Všechna ta místa jsme projeli. Díky za přiblížení. Bezva článek i fotky.
Daniela Řeřichová
7.5.2022 19:32
Maruško, moc hezké fotografie. Jezdila jsem tam s památkáři, ale to ještě nebylo tak pěkné jako ted.
Alena Vávrová
7.5.2022 18:25
Před mnoha lety jsme vezli do Lednice dceru k přijímačkám na VŠZ. Čekání jsme vyplnili prohlídkou areálu, došli až k minaretu, ale byl tehdy v havarij. stavu. Ani v zámku jsme nebyli. Valticemi jsem jen projížděla a moc by se mi celý ten kraj líbil. Moji mladí tam všichni už byli.
Naděžda Špásová
7.5.2022 14:23
Tak tam jsme byly s dcerou před lety na zájezdu. Moc se mi to líbilo, dokonce jsme se svezly kočárem. Hezké fotky.
Vladislava Dejmková
7.5.2022 12:18
Jsem ráda, že alespoň takto vidím další krásný kus naší země. V Lednici jsem byla dvakrát, pokaždé vydatně pršelo, tak jsem si to moc neužila.
Anna Potůčková
7.5.2022 11:34
Maruško tam je nádherně, tam jste si určitě užili krásné výletování. A chodníčkem přes Lužní lesy bych se také ráda prošla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA