Všechny fotografie: Jiří Hudeček
Zámek a park Blatná
27. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
27.4.2022 21:22
Děkuji za hezký článek i fotografie, které mi připomněly návštěvu tohoto kouzelného místa před lety.
Marie Novotná
27.4.2022 19:29
Ano ,je tam krásně.Daňci patřili k zámku,bude to smutné bez nich.Byla jsem před lety se synem-ubytovali jsme se na internátě školy na opačné straně parku a setkali se s bohumíňáky.Díky za fotečky.Ráda jsem se znovu ..prošla" Blatnou.
Jitka Chodorová
27.4.2022 13:54
Blatnou dobře známe, bydlíme jen 25km odtud, jezdíme tam často na nákupy, ale i na zámku jsme byli, naši příbuzní tam měli svatby, prostě Blatná je naše místo oblíbené.
Soňa Prachfeldová
27.4.2022 13:07
Blatná se mi líbí, je to krásné historické městečko, kterému vévodí zámek, hezké fotky to jen dokazují.
Alena Vávrová
27.4.2022 12:53
Jiříku, moc ráda jsem si prostřednictvím tvého článku a fotek oživila vzpomínky na svoji návštěvu Blatné před lety. Je to krásné místo.
Naděžda Špásová
27.4.2022 12:37
Tak tam to známe, jezdíme tam každý rok na dovolenou, zámek a okolí máme opravdu hodně prochozené. Každý rok mám na íčku článek. Fotky máš hezké. Letos tam jedeme zase, aspoň doufám.
Daniela Řeřichová
27.4.2022 10:21
Překrásné fotografie! Blatnou trochu znám díky kamarádce výtvarnici, která odtud pochází a mě provází. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA