Všechny fotografie: Alena Tollarová
Moje seniorské cestování
26. 4. 2022Musím vám napsat, jak jsem jela na výlet. Což o to, s mými výlety vás seznamuji často, ale často se nestává, že jejich středobodem bude cesta samotná a cíl jaksi podružný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
27.4.2022 21:03
Álo, parádní putovaní. A dá se říct že je nabitý nejen energií,ale i adrenalinem. A fotogalerie ,jak jinak než super.
Marie Faldynová
27.4.2022 20:59
Také to tam znám, ale už je to dávno co jsme tam jezdívali. Přeji ještě hodně příjemných zážitků na výletech!
Jitka Hašková
27.4.2022 11:51
Bezva výlet. Kdysi jsem tam byla, je to moc hezké. Ti papoušci - to byl zázrak. Díky za fotky, které mi tu krásu připomněli.
Miloslava Richterová
26.4.2022 17:42
Přes to všechno pěkný výlet a já děkuji, tohle místo znám, fotky mě moc potěšily.
Alena Vávrová
26.4.2022 14:09
Náramný výlet a zážitky. Papoušci vedou! Jízdné moc neřeším, protože nikam nejezdím. Když se občas svezu u nás z AN k nám na konec města, pokaždé taky platím jinak.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA