Všechny fotografie: Alena Tollarová
Moje seniorské cestování
26. 4. 2022Musím vám napsat, jak jsem jela na výlet. Což o to, s mými výlety vás seznamuji často, ale často se nestává, že jejich středobodem bude cesta samotná a cíl jaksi podružný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
26.4.2022 11:54
Ali, bezva příběh. Když jsem si loni jednou kupovala jízdenku z Litoměřic, vynadal mi řidič, že jezdí samí důchodci.
Blanka Lazarová
26.4.2022 11:19
Zase pěkná reportáž okořeněná společnými zážitky. S jízdným mám podobné zkušenosti a už mě to ani nepřekvapuje. Zato jsem překvapena " Hlavy v Želízech " - nikdy jsem neslyšela ani neviděla. Zase jsi mi rozšířila moje malé obzory. Díky. :-)
Jan Zelenka
26.4.2022 10:25
Dramatická cesta. ten kraj trochu znám. Fotky máš pěkné, jako vždy. Ale obávám se, že ani řidiči pořádně nevědí, jakou cenu za jízdu si účtovat. Je v tom pěkný bordel.
Daniela Řeřichová
26.4.2022 09:57
To je podařené cestování s hezkou pointou. Přátelství je nad ztracený řetízek. A fotky parádní, díky.
Naděžda Špásová
26.4.2022 09:50
Tak tam to taky znám, před pár lety jsme tam byli s kamarády na Velikonoce, fotky u článku mám téměř identické. Hlavy se fotily moc dobře.
Marie Měchurová
26.4.2022 09:31
Stává se to, že člověku vstoupí do cesty komplikace. Ty jsi ale silná, a nic Tě hned tak neporazí. Užívej si dál cestování, vždy se těším na další příspěvky. Hlavy v Želízech jsme si měli možnost prohlédnout a pokochat se výhledy.
Anna Potůčková
26.4.2022 09:13
Ceny jsou mnohdy zajímavé, ale každý dopravce má jiné ceníky. Nebože by trasy byly gumové a natahovaly se? Papouškům nad hlavou bych se také hodně divila. Článek je Ali napínavý, ztráta přívěsku by mě také hodně mrzela.
Vladislava Dejmková
26.4.2022 08:43
Aleno, s cenami jízdenek mám podobnou zkušenost. Cestu vlakem či autobusem tam platím jinak než stejnou cestu zpátky. Netuším proč a nikdo mi to nikdy nevysvětlil. U autobusů bych to možná chápala, jsou tam různí dopravci, ale ve vlaku jezdím jen s ČD. Možná jednou vyjíždím z Královéhradeckého kraje a zpátky ze Středočeského kraje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA