Santiago Atitlán, Guatemala. FOTO: Poskytuto Helenou Přibilovou
Z Mexika do Hondurasu s velikonoční zastávkou v Guatemale
11. 4. 2022V této smutné době, kdy se na nás ze všech stran hrnou negativní zprávy, vzpomínám na naše Velikonoce strávené ve středoamerické Guatemale.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Hrádková
8.6.2022 13:07
Dobrý den, ráda jsem si přečetla Vaše zážitky z cest, také jsem byla v r. 2001 a stále vzpomínám.
Martina Růžičková
19.4.2022 21:31
Vaše cestopisná vyprávění čtu velice ráda. V tomto článku mě velice zaujalo líčení velikonočních zvyklostí tamních obyvatel.
Alena Tollarová
13.4.2022 19:10
Děkuji za čtivou formou zpracovaný cestopis ze vzdálených exotických krajin. Přeji Vám hodně pěkných zážitků z nové cesty a hlavně návrat ve zdraví a pohodě.
Helena Přibilová
13.4.2022 11:53
Děkuji za vaše milé komentáře. Pozítří odjíždíme na další "exotickou" cestu a pokud všechno dopadne dobře, ráda se podělím o nové zážitky.
Paní Jarmilo, těším se na Váš článek o Brazílii.
Svatava Páleníková
12.4.2022 07:08
Krásné čtení o zemích, které znám jen z mapy. Takové cesty musí pořádně nabéjet energií. Vaše cestopisy jsou moc prima.
Margita Melegova
11.4.2022 21:18
Tyto zeme znam jen z predctenych cestopisu z mladi, fantazie pracovala a ja naivne myslela ze se tam jednou podivam, neuskutecnilo se to jako vetsina mladickych snu.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.4.2022 19:50
Paní Heleno moc zajímavé vyprávění, pro mně cestovatelku je to pohlazení po duši. Také jsem s manželem cestovala po Jižní Americe. Nejvíc nás oslovila Brazílie a Peru. Inspirovala jste mi k napsání článku o Brazílii.
Daniela Řeřichová
11.4.2022 15:17
Paní Přibilová, jsem velká fanynka vašich cestopisů. Obdivuji vaše znalosti a schopnost sdílet zajímavou formou vaše dobrodružné putování exotickými zeměmi po vlastní ose. Těším se na další vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA