Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?
Zmrzlinářka Danuše. FOTO: Poskytnuto z archivu D. Onderkové

Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?

5. 4. 2022

Kdyby existovala soutěž o nejoddanější zmrzlinářku Česka, titul by zcela jistě získala Danuše Onderková. Ve stánku v Ostravě - Porubě točí zmrzlinu už desátý rok a za tu dobu si ji oblíbily stovky nadšených malých i velkých fanoušků.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Neuvěřitelná naše milá Danuško ♥ Kdybychom Tě osobně s Pepou nepoznali, tak krásnému rozhovoru s taky už osobně poznaným rodilým ,,Ostravákem" Honzou, dnes opět i v této pro nás oblíbené roli, neuvěřili bychom ♥ Přejeme Danuško elán, zdravíčko a všecičko k splnění dalších přání a nadcházejícímu jubileu.
Marie Seitlová
Díky za rozhovor, Dana je veselá kopa a bez stánku se zmrzlinou by byla smutná. Ať tě život stále baví.
Marie Pudichová
Dano, jak tě znám, ty bys byla schopná skočit tím padákem i se zmrzlinou v ruce ;-)
Marie Ženatová
Milá Danuško přeji moc a moc zdraví i vitality.* Také jsem jednu sezónu prodávala u nás zmrzlinu. A dokonce jsem z těch ohromujících zážitků dokázala napsat i menší povídku. Ano, děti jsou skutečně těmi nejvděčnějšími a nejroztomilejšími zákazníky*
Eva Mužíková
Rozhovory pana Rašky s lidmi které osobně znám mám moc ráda. Mnohdy se dozvím i to o čem jsem neměla ani tušení a i o tom takové články jsou. Vzpomínám na moje první setkání s Dankou, kdy jsme si " daly rande" v Doksech, v rámci akce pro íčkaře. Její vitalita, smysl pro humor a tuším že i vlastně vyrobené dorty které přivezla vlakem až z Ostravy, na to se nedá zapomenout. Jen tak dál děvče.
Daniela Řeřichová
Děkuji J. Raškovi za rozhovor s Osobností íčka Dankou Onderkovou. Vážím si jejího nakažlivého optimismu, díky němuž zvládá život se všemi jeho překážkami. Vážím si jejího přátelství a těším se na další prosmátý týden. Přeji Dance pevné zdraví a hodně radostí, o něž se zasloužila svou upřímnou povahou, pracovitostí a elánem.
Libuše Heulerová
Dančo a Honzo, díky za pěkný rozhovor....jsi príma babča....přeji taky ještě moc a moc krásných zážitků!!!
Alena Tollarová
Dano, jsi prima baba a přeji Ti hodně dalších krásných zážitků jak na zemi, tak na nebi :)
Jana Šenbergerová
Danuško, ať ti zdraví slouží a elán tě neopouští. Pěkně jste si s Honzou popovídali. Díky za ten rozhovor. :-)
Soňa Prachfeldová
Danko, jsi tak skvělé děvče do nepohody a ještě musím dodat, také s čertem v těle. Umíš to pěkně rozbalit v rytmu tance. Přeji Ti ještě mnoho seskoků, zmrzlinou ať rozdavaš radost dětem. A hlavně mámo, babičko, kamarádko, hodně zdraví! ******************

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%