FOTO: Z rodinného archivu Marie Ženatové
První zájezd k moři v roce 1970
4. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
22.4.2022 12:19
Milá Zdeničko J. - moc děkuji za zajímavou vzpomínku. My jsme byli v tomto stanovém táboře v Bulharsku ještě po delší době se všemi našimi třemi dětmi - plavci a moc se všem líbilo i to skromné ubytování, ale nejvíc teplé moře*
Zdenka Jírová
11.4.2022 01:19
Při četbě vašeho článku jsem zjistila, že jsme byly obě téměř na stejném místě - my jsme také letěli s podobnými zážitky do Burgasu a pak jsme jeli do Černomorce, kde měl podnik stany. Jen jsme tam byli v nešťastném roce 1968 v srpnu a tak se naše dovolená změnila v malý horor, museli jsme čekat, až se dohodnou naši s Rusy, takže jsme tam místo 14 dnů zůstali 5 týdnů. nevzpomínám na tuto dovolenou ráda. Do Bulharska jsem už nikdy nejela.
Marie Ženatová
5.4.2022 09:40
Milá Naděnko Š. - Já jsem si psala od mládí po večerech velmi podrobné deníky - mám je celkem dobře seřazeny - takže občas z nich mohu něco čerpat.
Alena Tollarová
4.4.2022 21:52
Maruško, ráda jsem si početla. Líbí se mi tento způsob vyprávění, bezprostřední, milý, laskavý. Obrázky jsou kouzelné.
Helena Přibilová
4.4.2022 20:49
Paní Maruško, opět mě potěšilo Vaše milé vyprávění i další půvabné obrázky Vašeho tatínka.
Martina Růžičková
4.4.2022 20:20
Hezké vzpomínkové vyprávění. A moc se mi líbí obrázky vašeho tatínka, měl talent.
Marie Měchurová
4.4.2022 17:15
Poprvé u moře jsme byli také v Bulharsku. Bylo mi 34 a měli jsme jen 2 starší děti. Letěli jsme letadlem do Varny. Moc se nám tam líbilo. Hezké, milé počtení.
Lenka Kočandrlová
4.4.2022 15:47
Já viděla poprvé moře na Rujáně,bylo mi 19 let.Pamatuji si,jak jsem si nabrala vodu do dlaně a ona byla opravdu slaná...V Bulharsku jsem byla asi v r. 1978 v Primorsku, pak s dětmi jsme byli ve Španělsku a v Řecku. Už je to dávno,teď mě to už nikam netáhne,doma je doma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA