Všechny fotografie: Alena Tollarová
Březen, za kamna vlezem
2. 4. 2022Aby ne, vždyť březen je posledním zimním měsícem. Hned 1. března sice začíná meteorologické jaro, ale na jaro astronomické si musíme počkat do 20. března.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
3.4.2022 05:21
Milá Alenko moc děkuji za tu nádhernou ukázku překrásné jarní přírody*
Marie Seitlová
2.4.2022 21:41
Ali vím, že máš toulavé boty a to je dobře. Alespoň si můžeme o tvých toulkách přečíst a prohlédnout si krásné fotky.
Helena Přibilová
2.4.2022 21:15
Paní Alenko, Vaše fotografie jsou jako vždy překrásné. Březen je také můj oblíbený měsíc, a to nejen proto, že jsem se v březnu narodila. Je to měsíc, v němž toužebně očekáváme příchod jara, období, kdy se příroda probouzí ze zimního spánku.
Anna Čípová
2.4.2022 20:44
Ali, je obdivuhodné, co vše stíháš. Bezvadný přehled tvého březnového výletování. Ať ti to šlape i v dalších měsících.
Jitka Hašková
2.4.2022 19:08
Krásně sis užila březen. Snad se v dubnu oteplí, zatím je toho mrazu moc. Jsem už na tom lépe se stravováním, tak bych se mohla vydat na celodenní výlet.
Lenka Kočandrlová
2.4.2022 15:35
Opravdu pěkné a zajímavé fotky.....U nás (Slavkovský les) včera i dnes zase zima a sníh,už to otravuje. Zde je vše pozadu,na jaro si ještě počkáme.
Eva Mužíková
2.4.2022 15:24
Přiznám se, že já jsem si několikrát řekla, že díky těm četným výpravám nemůžeš doma nic stihnout. Ale opak je jak píšeš pravdou a hlavně mi do toho nic není. Tvé fotky jsou vždy perfektní, různorodé , pečlivě popsané a to mám ráda. Tak je to i tentokrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA