Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Ojedinělé České středohoří
31. 3. 2022České středohoří. Chráněná krajinná oblast. Kraj barev a vůní. Kraj ovocnářství a úrodných polí. Středohoří je podivuhodný kraj. Tímto krajem se můžete toulat bez obav z nějaké divočiny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
7.6.2023 19:33
České středohoří má svůj ráz. Fotky jsou jedinečné, mají svůj půvab. Díky.
Ludmila Černá
23.2.2023 19:59
Díky za přiblížení jiné časti Středohoří. Slavíky uslyšíte nejen v Opárně. Občas i v Libochovicích u mostu a i v Litoměřicích. Ještě než byla dálnice, vyzpěvovali na jižním svahu Lovoše. Ale bohužel, všechno se mění a ptáci ubývají šmahem.
Hana Polednová
5.4.2022 18:00
Soni, moc hezký článek o Tvém milovaném kraji. Fotky jsou nádherné jako vždy a přeji Ti ještě hodně dalších výletů v Českém středohoří, které máš tak ráda.
Soňa Prachfeldová
3.4.2022 10:31
Děkuji moc za vaše milé komentíky, tahle krajina je taková trochu jiná, řekla bych až starosvětská. Pole, sady, ovečky, louky s kravkami a lidé v e vesnicích pracovití, obdělávající tuto životadárnou půdu. Je tu krásný poklid vyplněný láskou k přírodě a práci.
Anna Čípová
2.4.2022 20:59
Soni, děkuji za možnost spatřit místa blízká tvému srdci. Přeji tobě i Pepovi hodně pěkných výšlapů v líbezné krajině.
Jaroslava Handlová
2.4.2022 15:03
Soňo, jsem šťastná, že jsem mohla úžasné Středohoří poznávat nejen virtuálně, ale i osobně, právě také s Tebou. Nezapomenu na vycházku na jiný kopec (Lovoš), kterou jsme společně všichni zakončili v tom zmíněném Opárenském údolí u dobrého jídla i pití. Děkuji Ti za všechno, i další hezký tip. Zdravím taky Tvoji rodinu i přátele :-)
Magdalena Váchová
1.4.2022 20:23
Překrásné fotky,s přítelem jsme tam již byli několikrát a rádi se vracíme.Podobnou velkou slabost mám pro Kuks,tam je to prostě magické,stejně jako tady.
Jitka Hašková
1.4.2022 13:49
České Středohoří je překrásné. Píše o něm několik íčkařek a každá trochu jinak a zajímavě. Jsem ráda, že jsem ho mohla alespoň trochu poznat s Alenou Tollarovou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA