Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výlet k jezeru Milada
24. 3. 2022Jezero s dívčím jménem Milada patří, tak jako i několik dalších jezer, do skupiny těch, které nám k potěše nenadělila sama příroda, ale člověk jí musel pomoci. Musel? Toť otázka!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
24.3.2022 13:35
Álo, krásně jsi nás provedla okolo Milady. Fantastické fotky nejen modré vody, ale i ptáků a s popisem všech fotek se mi moc líbí.
Jan Zelenka
24.3.2022 12:43
Rekultivace průmyslové krajiny je velice náročná, ale také velice potřebná záležitost. V severních Čechách zvláště. Ještě jsem u Milady nebyl, ale určitě se tam podívám. Krásné fotky, Aleno.
Alena Vávrová
24.3.2022 12:06
Ali, krásný výlet, počasí, jezero, fotky a z tebe už je dočista ornitolog. Taky bych se tam ráda podívala.
Eva Mužíková
24.3.2022 10:18
Těším se až tuto krásu uvidím na vlastní oči, i když Miladu známe díky Nadiným fotkám dokonale. Fotky se Ti moc povedly. Ptáci jsou jakési oživení, takový bonus.
Zdenka Soukupová
24.3.2022 10:07
Aleno, krásné fotky. Vůbec to tam nevypadá tak, jak jsme byli zvyklí vídat v dětství. Byla jsem tam na chvíli vloni a moc mě překvapilo, jak je to tam hezké. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA