FOTO: Julie Vargová
Už jednou viděné není nemoc!
28. 2. 2022Tradiční kávové sedánky v naší čtyřčlenné partičce sedmdesátnic pořádáme na různých místech Prahy. Měly bychom svoji oblíbenou kavárničku, ale do malého prostoru se vejde jen jeden stolek se třemi židlemi, a stejně, protože se zde dveře doslova netrhnou, tak by si člověk moc klidu neužil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
2.3.2022 12:45
Mít skvělé kamarádky. No jak se to vezme. Nesmí vás vidět manželka příliš často.
To pak člověk žasne, jaká je to nemoc :-)
Zuzana Pivcová
28.2.2022 14:55
Je dobré mít kamarády, kteří jsou větší optimisté nebo alespoň realisté než já. Díky.
Hana Polednová
28.2.2022 13:13
Mít skvělé kamarádky je veliké štěstí. Přeji všem i další veselé zážitky při návštěvě příští kavárny.
Dana Puchalská
28.2.2022 11:52
Super setkání veselých žen,to se mi líbí.... A ta modlitba pro maminku, ta zkrátka a dobře nemá chybu. Krásně jsem se pobavila. A proto děkuju. :-) :-)
Václav Soukup
28.2.2022 10:29
To je dobře, že si užíváte dokaď to jde. Já měl dlouhou dobu schované lahve whisky a koňaků pro lékaře, ale už jsem jednu otevřel a večer " trochu spaluji červíky " .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA