Foto: autorka
Na výstavu kamélií do Kroměříže
27. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
2.3.2022 13:03
Kamélie jsou překrásné. Asi i proto, že není snadné je pěstovat doma, jsou nám o to vzácnější. Kroměříž je od nás strašně daleko a o žádné výstavě kamélií v našem okolí nevím. Před pěti lety jsem tu psala o kamélii za hranicemi, a to nedaleko Drážďan. Od té doby jsem tam nebyla, ale letos mám v plánu se tam zase podívat. (https://www.i60.cz/clanek/detail/16824/tip-na-vylet-do-nemeckeho-pillnitz-za-krokusy-i-kralovnou-kamelii)
Jana Šenbergerová
28.2.2022 22:41
Jednou jsem v Kroměříži byla, ale to už je dávno, proto mě virtuální návštěva tvým prostřednictvím potěšila. Díky.
Hana Polednová
28.2.2022 13:47
Aničko, úžasné fotky. Kamélie jsou nádherné květiny, škoda, že jsou tak náročné na pěstování v našich podmínkách. Prožila jsi s kamarádkami moc hezký den a máš na co vzpomínat. Děkuji za článek.
Eva Mužíková
28.2.2022 09:44
Aničko, ráda jsem se na fotky podívala znovu. Viděla a reagovala jsem už na FB.
Marie Seitlová
28.2.2022 09:16
Aničko, kamélie se mi moc líbí a ty jsi nám krásnou výstavu zdokumentovala. Díky za to, fotky máš krásné.
Dana Puchalská
27.2.2022 21:10
Aničko,jsem sice milovnice květin,ale.... Kroměříž je mooooc daleko. Ale nevadí,aspoň kousek z Květné zahrady jsem viděla díky Tobě.
Marcela Pivcová
27.2.2022 20:49
Kamélie i další květiny jsou krásné, krásné jsou i Vaše fotografie. Papoušci i ostatní ptáci mi neruší estetické dojmy. Při aranžování bych ale dala přednost samotným květinám, raději v menším počtu a bez dalších "přízdob", které mi pak dojem hodně ruší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA