FOTO: Marie Měchurová
Náš relaxační pobyt na Pustevnách
14. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
16.2.2022 21:23
Moc hezké fotky míst, která znám jen v letním období. I zima je tam kouzelná.
Soňa Prachfeldová
15.2.2022 07:25
To byl krásný odpočinkový výlet v nádherné přírodě. Maruško to měli dvojčata radost, děti tak rychle vyrostou a pak už jsou málo s prarodiči. Společné zážitky jsou nezapomenutelné.
Alena Vávrová
14.2.2022 23:39
Maruško, jste úžasní prarodiče. Fotky z pobytu máš moc prima. Byla jsem tam jen jednou a moc jsem toho pro mlhu a silný déšť z Pusteven, Radhoště a celých Beskyd neviděla.
Alena Švancarová
14.2.2022 23:10
Přála bych si Pustevny vidět,připadá mi,že je to tam moc a moc hezké.
Květuše Pinkasová
14.2.2022 21:13
Maruško, nádherně jsme si užili relax na Pustevnách s rodinkou. Znám to tam v létě i v zimě i s lyžemi a nejvíc s turisty a také ze Srazu i60 Aničky Č ♥, úplně na hoře v dešti... Vždy úžasné ale ještě jsme tam nikdy nespali...Je až neuvěřitelné, že je tam opět vše jak má být ♥
Zuzana Pivcová
14.2.2022 21:12
Musel to být moc hezký pobyt, i když s dětmi si to já osobně neumím představit.
Eva Mužíková
14.2.2022 19:31
Maruško, popsala jsi váš pobyt tak barevně, že jsem si připadala, jako bych tam byla s vámi. To psí spřežení by mne určitě nadchlo. Krásné fotky. Já jsem si včera užívala u vodopádu na Mumlavě, bylo tam také krásně..Bertice
Dana Puchalská
14.2.2022 18:13
Maruš,děkuju za krásné povídání o moc hezkém pobytu tam,kde se mi moc líbí. Beskydy a celé Valašsko mám velice ráda. Už se těším na léto,až tam pojedeme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA