FOTO: Marie Měchurová
Náš relaxační pobyt na Pustevnách
14. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.2.2022 14:58
Díky za fotky. Když jsme tam byli posledně, viděli jsme jen staveniště. Před požárem jsem tam nikdy nebyla. Určitě si to užívali nejen kluci, ale i vy s nimi.
Anna Potůčková
14.2.2022 13:01
Když jsem Vás v Holešově potkala, když jste tam jeli, tak trochu jsem Vám záviděla, jela bych hned také. Určitě jste si to užili a chlapci se na sněhu vyřádili. A fotky jsi nafotila moc hezké!
Naděžda Špásová
14.2.2022 12:47
Pustevny jsou moje nesplněné přání a asi to tak zůstane. Je to tam moc hezké, tvoje parádní fotky to dokazují.
Zdenka Soukupová
14.2.2022 12:21
Maruško, krásně jste si to užili a krásně jsi to popsala. Skoro Ti trochu závidím takový hezký výlet. ☺
Jan Zelenka
14.2.2022 12:09
Beskydy jsou krásný kraj. Škoda, že jsou tak daleko. Ale v minulosti jsem si jich užil dostatečně. Vždy ale v létě. Nemám rád zimu.
Daniela Řeřichová
14.2.2022 11:43
Maruško, hezky jste si to užili. Na Pustevny jsme jezdili v létě, zimní pohledy neznám, takže za ně děkuji.
Hana Rypáčková
14.2.2022 11:06
To se mi líbí.. V Tanečníci jsem byla, ale nespala. To byl jistě zážitek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA