Foto Picsart, koláž autorka
Nemůžu se seznámit...
4. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.2.2022 18:03
Jak tak koukám, asi jsem měla, nebo mám, v životě štěstí. O mne se vždy zajímali muži, někdy i ženy....:), ale nikdy ne přes inzerát. A ani jim nevadilo, že jsem vdaná...:). Že by život tropil hlouposti?...:). Nebo tu funguje něco jiného? Kdo ví..
Jindřich Berka
6.2.2022 09:01
Dobrý den,
mám kamaráda, který je atraktivní, fyzicky zdatný, vše mu funguje. Vypadá, je to pohled žen, mladší až o 10 let. Problém je ten, že se ženám na seznamkách líbí, jenže sympatie nejsou zájem. Proč? Protože komě něho tam je plno nadržených mužů i mladších. Ženy si neumí vybrat a šlápnou často vedle. Chtějí mladšího. On ženu maximálně o 5 let mladší, ale také ne starší. Denně mu píší tak 3 ženy, ale starší. Copak nemají rozum, přece ho vidí. Fotky jsou reálné, takže ty které chce mlží a neumí si vybrat. Já mu říkám. Kamaráde seznamky jsou k hovnu. Vyser se na to. Promiňte. Jindra
Alena Velková
4.2.2022 09:27
Pakliže kamarádka hledá staršího muže v letech, tak jí patrně opravdu nejde o sex. To by hledala mladšího muže, ale možná, že ani u těch výletů nemá jistotu, že pán udýchá nějaký kopec, takže v tom případě je nejlepší se vydat na výlet nebo do divadla či do kavárny s kamarádkama...ve finále se užije víc legrace :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA