FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Hošková
25.1.2022 11:58
Rozumím tomu dobře: Program je od středy do pátku, tudíž stačí přenocovat ve středu a ve čtvrtek?
Marie Měchurová
25.1.2022 11:35
Tak já to spočítám. Ještě jednou hlavní setkání je od středy 11.5. do pátku 13.5. (2 noclehy) Ve středu bude sraz 10,30-11 hod na náměstí s Holešově (budeme čekat na nádraží) potom program v Holešově a přesun na ubytování na Hostýn. Teď napíšu jak jste se přihlásili a Vy si to zkontrolujte. Kdo bude chtít přidat nocleh, napíše to ještě jednou.
Jednolůžkové pokoje 2 noci 11. a 12.5.: V. Ledlová, H.Rypáčková, B. Lazarová, D. Řeřichová, J.K. Jakubcová, Nemůže O.Štolbová spát s H.Polednovou?
Dvoulůžkové pokoje 11.5. a 12.5.: D.Hošková + kamarádka, E. Valeriánová+manžel, M.Novotná+J.Handlová, A.Potůčková+Vlasta, A.Tollarová+manžel, H.Červenková+Dimko,M.Seitlová+E.Murasová, Měchurovi. Tak se podívejte, jestli jsem Vás započítala a znovu napiště, kdo chce noc nebo dvě navíc. To si ale udělá každý program sám nebo s Aničkou. Já to mám od středy do pátku.
Anna Potůčková
25.1.2022 11:14
Dano H. bude to na 2 nebo 3 noci? Je to jedno? Pokud ano, napsala bych Vás na dny 10.-12.5 což jsou 3 noci. Prosím o vyjádření se
Dana Hošková
25.1.2022 11:05
U mě změna: přijedeme ve dvou s přítelkyní Helenou Durchánkovou, tudíž prosím rezervovat dvoulůžkový pokoj. Co se týče termínu, jsme flexibilní.
Anna Potůčková
25.1.2022 10:41
Ano, ti co píšou počty nocí jako například Elena, Helenka je nejlepší. Ted jde totiž hlavně o ubytování
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA