Foto: Jaroslava Handlová
Nový rok ve Slavonicích
13. 1. 2022První den roku 2022 byl překvapivě teplý. Pohádkových 12 měsíčků slavilo Silvestrovskou noc zřejmě víc, než bylo zdrávo. Leden pak zapomněl převzít svoji zimní vládu. Evidentně si spletl ovínění s ojíněním. Stromy zůstaly holé, jinovatka ten den nebyla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
14.1.2022 20:08
Vlakem bych na takový výlet jela moc ráda. Díky, že jsem mohla s Tebou alespoň takto.
Hana Polednová
14.1.2022 16:55
Jaruško, moc hezký výlet a krásné fotky jsi nám pořídila. Ve Slavonicích jsem nikdy nebyla, tak jsem se ráda seznámila.
Libor Farský
14.1.2022 10:37
Překrásné jsou i mé vzpomínky, byl jsem tam naposledy asi před 50 lety. Moc děkuji, Jaruško
Blanka Lazarová
13.1.2022 21:03
Jarko, moc hezky zdokumentovaný výlet. Určitě by se mi tam taky líbilo. Kdysi zamlada jsem tam byla, ale nepamatuji si zhola nic. Měla bych to napravit. Díky za pěknou procházku. P.S. Lidi by mi nechyběli.
Helena Přibilová
13.1.2022 20:23
Paní Jaruško, udělala jste si krásný novoroční výlet do jednoho z našich nejmalebnějších měst. Slavonice jsem před lety navštívila a obdivovala jsem zdejší nádhernou renesanční architekturu. Děkuji za připomenutí.
Daniela Řeřichová
13.1.2022 20:04
Jarko, krásná fotoreportáž. Slavonice jsem párkrát viděla " z rychlíku", takže si ráda dám opáčko. Třeba ve spojení s nedalekou pohádkovou Telčí. A kdyby zafungovala tvá profese a optimální situace, tak třeba i s Raabs an der Thaya.
Martina Růžičková
13.1.2022 19:53
Díky za hezkou procházku liduprázdnými Slavonicemi. Připomněla mi naši návštěvu tohoto kouzelného města loni v červnu.
Jitka Hašková
13.1.2022 19:23
Jarko díky za seznámení se Slavonicemi - popis i fotky. Ráda bych se tam podívala, kdyby byl alespoň dvoudenní výlet z íčka.
Eva Mužíková
13.1.2022 19:01
Jarko, já mám raději fotky z volné přírody, přesto jsem si Tvým prostřednictvím Slavonice ráda prohlédla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA