
FOTO: autorka
Zbývající pesto, co s tebou?
12. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
15.1.2022 16:37
Jeste nedoslo ke schvaleni dalsim stravnikem abych ho koupila nebo pripravila sama, heslo zni,, nejsem Ital,, a tim je recene vsechno dalsi diskuze se nepripousti.
Marcela Pivcová
12.1.2022 17:43
Děkuji za pár výborných nápadů, zrovna před několika dny jsem si v "Lidlu" všimla tohoto výborného prostředku na ochucení jídla. Bohužel s povzdechem, že by se mi to zase zkazilo. Teď vyzkouším hlavně náplně do listového těsta.
Jana Vargová
12.1.2022 12:13
Paní Kosťunová, fotit jídlo si netroufnu. Není to jednoduché a výsledky fotamatéra jsou většinou nepěkné. Nicméně díky za poznámku.
Vladislava Dejmková
12.1.2022 11:57
Je to opravdu dobrá inspirace. Já zas podobně požívám hummus. Také se hodí na přidání do pomazánek, salátů i do některých polévek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA