Zbývající pesto, co s tebou?
FOTO: autorka

Zbývající pesto, co s tebou?

12. 1. 2022
recepty
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Margita Melegova
Jeste nedoslo ke schvaleni dalsim stravnikem abych ho koupila nebo pripravila sama, heslo zni,, nejsem Ital,, a tim je recene vsechno dalsi diskuze se nepripousti.
Marcela Pivcová
Děkuji za pár výborných nápadů, zrovna před několika dny jsem si v "Lidlu" všimla tohoto výborného prostředku na ochucení jídla. Bohužel s povzdechem, že by se mi to zase zkazilo. Teď vyzkouším hlavně náplně do listového těsta.
Jana Vargová
Paní Kosťunová, fotit jídlo si netroufnu. Není to jednoduché a výsledky fotamatéra jsou většinou nepěkné. Nicméně díky za poznámku.
Vladislava Dejmková
Je to opravdu dobrá inspirace. Já zas podobně požívám hummus. Také se hodí na přidání do pomazánek, salátů i do některých polévek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%