FOTO: Julie Vargová
Díky ukrytým "pokladům" objevuji zajímavá místa
11. 1. 2022Titulek možná v mnohých lidech vyvolá naději, že se dozvědí, kde že jsou poklady uloženy. A které to jsou? Nebude cesta k objevování cestou náročnou, trnitou, obtížnou? Přiznám se, že jsem záměrně tak trochu mlžila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.1.2022 18:44
Je to moc zajímavé a navíc určitě podněcuje zvídavost, dozvědět se co nejvíc. Kešky jsem nikdy nehledala, asi bych to nezvládla časově.
Zuzana Pivcová
12.1.2022 19:10
Dlouho jsem nevěděla, o co se vůbec jedná. Asi to je napínavé a hezké vycházky, ale pro mě nějak ne.
Alena Velková
11.1.2022 22:17
Hezký článek...Kešky hledám vždycky v létě s dětma, ale sama jsem tomu nepropadla.
Hana Polednová
11.1.2022 20:13
Z hezkého článku jsem se dozvěděla o aleji olympioniků, o které jsem neměla ani tušení. Kešky znám díky dětem, na některé jsem s nimi i vyrážela. Je to výzva na výletní místa, kam by člověka nenapadlo jet. Ale jen na ty bezpečné, jinak to hrozí úrazem.
Miloslava Richterová
11.1.2022 19:16
Díky za článek i za foto, k tomuto dvojměstí mám hezký vztah; studium, mládí apod.
Věra Ježková
11.1.2022 11:04
Geocaching by mě nebavil. Houšťku a Starou Boleslav znám z dob svých studií v Brandýse n/L. Občas se tam ráda vracím.
Alena Tollarová
11.1.2022 09:52
Hledání kešek jsem nepropadla, možná tak trochu i proto, že nemám s kým hledat. Zato cestování ano a toto je zajímavý tip na výlet. Na Houštku mám jen pár vzpomínek ještě z doby mé svobody, kdy jsem ze Staré Boleslavi měla kluka :)
Daniela Řeřichová
11.1.2022 09:05
Děkuji za pěkný článek. Mezi kamarády mám mnoho příznivců geocachingu, hlavně pro děti je to zábavná a přitom vzdělávací hra. O Aleji olympioniků jsem četla, ale neviděla, je to zajímavý počin, snad bude příležitost vidět na vlastní oči.
Vladislava Dejmková
11.1.2022 08:09
Také jsem měla "keškové" období, je to zajímavá záliba a člověka to opravdu dostane na místa, kam by se normálně nevypravil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA