Úvodní foto: autor, foto v textu: Pixabay.com
Ani den bez řádky
9. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
9.1.2022 16:20
Pane Vrbo, to, že vloženým článkům moc nerozumíte, to není jen můj názor. Buďte moderní a rád, že žijete v blaženém nicnedělání a blaženém nevědomí. Ono myšlení mnohdy podobné povahy bolí.
Martin Vrba
9.1.2022 15:49
Pane Zelenka, Vy jste štvanec citátů filosofů ještě z antiky, zklidněte se a buďte konečně moderní a objevte i to kouzlo sladkého nic nedělání, které je nadčasové a vysvoboďte se z toho zakletí, že musíte pořád psát a užijte si plnými doušky častěji i tu nudu. Není nic krásnějšího, než se ráno probudit, nasnídat se a uvědomit si, kolik lidí se zrovna někde v potu lopotí a miliony jiných dělají docela nepotřebné věci a oblbují sebe i svět svou důležitostí a já si jdu ještě zase zpátky lehnout a nechám si zdát o bývalých láskách svých až do oběda, to je krásný pocit, protože se už na ničem podobném nemusím podílet. :)
Anna Potůčková
9.1.2022 13:01
Jendo ty máš "rituál" Ani den bez řádky, já zase rituál "Ani den bez Íčka" a to si myslím, že nebudu sama.
Jana Kollinová
9.1.2022 11:56
Pane Zelenko, článek, kromě latentní výzvy vytvořit si "rituál," který alespoň z části splní naši vůli prožít každý den naplno, mě oslovil příměr výroku Alexandra Velikého k současné politické situaci. Je nadčasový! Děkuji.
Jana Vargová
9.1.2022 11:21
Pane Zelenko, nejdřív omluva- jak můj prst nedočkavě šmátrá po displeji, zabloudí k *. Má jich být 6. Jinak s Vámi souhlasím. A těším se, až mé ráno nebude obsahovat jízdu pražskou MHD do práce. ******
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA