Foto autorka
Letos poprvé
5. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
12.2.2022 12:21
Mám v Ústí příbuzné.Když jsme tam jeli a to okolo Střekova moc se nám to místo líbilo.Tak za fotky,které mi to ještě přiblížilo jsem ráda.
Martina Růžičková
6.1.2022 17:59
To nadšení z focení moc dobře chápu. Zdymadlo je zajímavé místo, kde se člověk s foťákem může bezva vydovádět. :-) Přeji dobré světlo a plno radosti z fototoulek. :-)
Hana Polednová
6.1.2022 11:08
Naďo, hezký první letošní zážitek s foťákem. Zdymadla na Labi neznám, ale na Vltavě jsem si jich v mládí užila hodně. Často jsem jezdila parníkem z Prahy na Slapy jako dítě a potom i se svými dětmi. Hezká jsou zvenku, ale zevnitř jsou taková tajuplná.
Soňa Prachfeldová
5.1.2022 21:39
Máš Naďko blízko krásná místa k focení a umíš využít. Podél Labe se najde tolik zajímavostí.
Naděžda Špásová
5.1.2022 19:09
Děkuji za další pochvalu, jsem ráda, že tím někomu udělám radost. :-)
Elena Valeriánová
5.1.2022 18:17
Závidím ti takové místo na fotografování i když je pravda, že já technické věci fotit neumím, ani jsem to ještě nikdy nezkoušela. Ale řeku tu bych zkusila fotit ráda, to my máme tady proti vám jen takové plivátko. Díky za sdílení.
Alena Vávrová
5.1.2022 16:18
Je vidět, že jsi byla opravdu ve svém živlu. To bych byla taky. Cestu podle Labe v obou směrech mezi Ústím, Litoměřicemi, resp. Roudnicí jsem absolvovala mnohokrát autem i vlakem a je opravdu na co koukat. Moje návštěva Střekova je dávno promlčená. (Kamarádka v Ústí "slibotechna" a covid potvora!)
Věra Ježková
5.1.2022 14:37
Naďo, tvoje letošní poprvé se moc povedlo. Těším se na tvé další výlety. :-)
Zuzana Pivcová
5.1.2022 14:33
Muflon je fešák, lepší než v pražské zoo. A Ty jsi šikula se svými záběry jako vždy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA