Ilustrační foto: pixabay.com
"Výhody platebních karet"
6. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
22.1.2022 22:06
Tak to musely být nervy!!! Popletení PINU, ztráta karty a telefonu...moje černá můra...
Jana Baloušková
8.1.2022 17:14
Stále ještě nemám platební kartu. Používám internetové bankovnictví ve dvou bankách, ale kartu stále odmítám. Moje kamarádky byly okradeny o peněženky, ve kterých byly karty, řidičáky, občanky, zdravotní karty..... Patálie, které jim nastaly nemusím popisovat. Často jsem půjčovala kolegyním na nákup, protože bankomat nefungoval. Důchod vyzvedávám na poště a v peněžence nikdy nemám celou hotovost a doklady taky dávám do vnitřní kapsy. Loni jsem při vystupování z vlaku zapomněla na sedadle igelitku s peněženkou. Přišla jsem o 800, ale o doklady ne, byly v bundě. Za blbost se platí.
Soňa Prachfeldová
7.1.2022 21:16
To jsou čiré chvíle zoufalství. My byli před lety v Ředhošti /jsou tam každou neděli velké trhy/ a chtěla jsem platit u stánku, sáhnu do kabelky a peněženka , kde byla karta, byla fuč. Tak jsem musela volat, blokovat a ještě mi za to blokování naúčtovali 2 tisíce. A v peněžence jsem měla 3 a všechno pryč.
Květa Řičánková
7.1.2022 19:35
Aničko P. je to tak jak psala Marie M. Je ale potřeba aby každý z manželů měl svůj vlastní účet,nestačí dispoziční právo ani vlastní karta. Blokování účtu je na příkaz notáře při dědickém řízení,končí jeho ukončením. Už jsem si tím prošla,měli jsme každý svůj účet tak jsem byla v pohodě.
Eva Mužíková
7.1.2022 15:58
Napíši to zkráceně. Natankovala jsem plnou nádrž benzinu, zadám špatný PIN, po druhé už zpocená OPĚT špatně. Nepamatuji se, jestli ještě po třetí, ale karta zablokovaná. V peněžence ani koruna, do bankomatu nelze jít kvůli bloklé kartě, pro obsluhu u pumpy jsem zcela neznámá i když bydlím asi dva km daleko... " Nechám vám tu auto a dojdu si domů pro peníze nabízím". Dodnes nechápu reakci paní za kasou. " Klidně si pro ně doJeďte, věřím vám. Jsme na takové případy zvyklí "...
Alena Švancarová
7.1.2022 12:29
Když jsem měla první mobilní telefon, nebyla jsem ještě moc znalá věcí a zadávala jsem pin ,na který jsem si nemohla vzpomenout, tak dlouho až jsem tel.zablokovala ,že už nešel odblokovat.Volala jsem operátora a ten se jen divil,prý jak se Vám to povedlo.Musela jsem si koupit mobil nový.Pobavila jsem se u Vašeho povídání.
Marie Faldynová
6.1.2022 20:05
Já zažila svoje, když jsem PIN popletla. Přehodila jsem ty dvoučíslí. Místo 6114 jsem mačkala 1461 a až když jsem měla PIN zadat potřetí jsem si vzpomněla. Teď mám jinou banku a jiný PIN, ještě jsem ho nepopletla. Ale tu hrůzu si pamatuju taky dodnes :-))
Anna Potůčková
6.1.2022 20:03
Majko M. dostane, všechno mám zjištěno asi před rokem - manžel má k němu dispoziční právo. Ale je možné, že jsou nějaké změny, takže se půjdu informovat do banky, jak to je v tomto roce
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA