Foto: autorka
Toulky zimní krajinou
14. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
14.12.2021 19:22
Evi, nestačím se divit. Procházka, příroda, verše, dobrá nálada, fotky a v neposlední řadě zvířátka. ......Máte můj obdiv. Bravo. :-)
Anna Potůčková
14.12.2021 19:12
Evi krásné fotky a super básnička. Ty jsi se snad také básníkem narodila!!!!
Jitka Hašková
14.12.2021 16:44
Kouzelná procházka v Jizerkách. Všechna ta místa mám prochozená na běžkách - Maliník, Bedřichov a okolí až Josefova Dolu a do Jablonce. Děkuji za připomenutí.
Martina Růžičková
14.12.2021 16:37
Veselé veršování + toulky zasněženou krajinou + hezké fotky = pro mě moc fajn spojení. Díky :-)
Zuzana Pivcová
14.12.2021 15:30
Bertice, jsem ráda, že je tu po čase zase Tvůj turistický humor. No, ještě že jsou naši kočičí sourozenci kastrovaní. Protože i tam by choutky byly :-D
Vladislava Dejmková
14.12.2021 15:29
Krásná zima na fotkách umocněná vtipným veršováním. Moc se mi to líbilo!
Jana Jurečková
14.12.2021 15:03
Kouzelná fotečka i báseň. Škoda, že sníh pomalu taje.... Děkuji moc.
Alena Vávrová
14.12.2021 15:01
Tak já se na to koukla už v noci a nejprve mne rozesmál ten "kočičí verš" - to, co má na mysli Irča, to znám, ale tohle nikoliv! A potom ty fotky - ty mne "hodily" do mě známých míst, byla jsem tam mockrát, v zimě, v létě. Moc děkuji, Evko.
Eva Mužíková
14.12.2021 14:53
Ireno, však já ho také znám, ale jaksi jsem si jej použít netroufla. I když, co je na pořádném poškrábání neslušného:))) Hele Ty Martine, za ty báby Tě určitě " pochvala" nemine....
Martin Vrba
14.12.2021 11:17
Jo – jsem rád, když slyším, když se báby nevěnují jen přízemním válkám žabomyším a při pohledu na kocoury k věcem vyšším zatouží alespoň na chvíli si na sebe obléknout za komínem ten cizí kožich kočičí. Mňauu:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA