Zážitek roku 2021- Blízké setkání zvláštního druhu  se spisovatelkou Jaroslavou Černou
FOTO: Poskytnuto Jaroslavou Černou z jejího archivu

Zážitek roku 2021- Blízké setkání zvláštního druhu se spisovatelkou Jaroslavou Černou

8. 12. 2021

Pomyslný stroj času odpočítává poslední dny roku 2021, roku, který nebyl pro většinu z nás zrovna lehký. Mnozí přišli v důsledku celosvětové pandemie o své blízké, společnost je rozdělena tlustou čárou na dva nesmiřitelné tábory.

knihy kultura Vánoční soutěžení 2021
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Děkuji, k uskutečnění rozhovoru musí být šikovné obě strany. A vám se to moc povedlo.
Jitka Hašková
Moc zajímavý rozhovor. Je vidět, že jste obě velmi zajímavé a pozoruhodné ženy.
Alena Vávrová
Elen, dík za počtení o tvém obdivném počinu pro čtenáře a za tip - také autorku Jaroslavu Černou dosud neznám a historické romány mám moc ráda. Napíšu Ježíškovi ;-)) .
Elena Valeriánová
Děkuji. Ještě bych doplnila, dostala jsem od paní Jaroslavy ro náš čtenářský klub čtyři knížky. Mám je všechny čtyři už přečtené a teď dočítám první v PD. KATEŘINA ELIXÍR LÁSKY RUDOLFA II, DOKTOR JESENIUS, VRAŽDY Z VÁŠNĚ, OHNIVÁ KRÁLOVNA - všechny čtyři mohu s klidným svědomím doporučit.
Vladislava Dejmková
Děkuji za poutavý pŕíspěvek a obdivuji tvou iniciativu. Nejen v dnešních dnech to vnímám jako něco obdivuhodného.
Miloslava Richterová
Děkuji za čtení i za tipy na ně :-)
Alena Tollarová
Eleno, zašla jsem do šatny, nasadila klobouk a hluboce ho před monitorem smekla . Škoda, že jsi mě neviděla, ale Ty si to jistě umíš představit :) Víc snad nemusím dodávat.
Naděžda Špásová
Elen, ty jsi prostě hvězda. Obdivuju, jak dokážeš své nápady uskutečnit a hlavně to čtení v DD. Jsi moc hodná " babča" a já ti opravdu fandím. Jen tak dál, jsem moc ráda, že patřím k tvým kamarádkám. :-)
Eva Mužíková
Eleno, já tedy čučím. To byl skvělý nápad oslovit autorku. Ale hlavně její představení formou dotazů, to opravdu smekám. Položit smysluplné otázky, to se musí umět a Ty jsi se toho zhostila na 1*******
Marie Měchurová
Eleno, děláš smysluplnou práci. Děkuju za tip na knihu k Vánocům. Musím se přiznat, že žádnou knihu jsem od J. Černé nečetla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%