Fyzioterapeutka Milada Vrbická: Geny, pohyb a fungující hlava jsou předpokladem dlouhověkosti
Fyzioterapeutka Milada Vrbická. FOTO: Poskytnuto M.Vrbickou

Fyzioterapeutka Milada Vrbická: Geny, pohyb a fungující hlava jsou předpokladem dlouhověkosti

30. 11. 2021

Fotbalisté Bielik, Rosický, Kouba a další hvězdy nedají na její ruce, ale i srdce, dopustit. Na Spartě, pro kterou pracuje 46 let, je ikonou. Jezdila po světě i českými tenistkami a doma napravuje záda své dceři, herečce Simoně Vrbické, a jejímu manželovi Václavu Koptovi.

rozhovor sport zdraví
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Geny negeny, hodně záleží na tom, do jaké rodiny se človíček narodí. Já jsem například ve čtrnácti letech pásla krávy a o šťastném životě v hezkých šatičkách jen snila. Ničeho dnes nelituji, neboť dobře vím, že co mně nezabilo, to mě posílilo. Dnes díky dobře fungující hlavě, zdravému pohybu, už nemusím o krásném životě jen snít, protože ho žiji a víra v činorodou dlouhověkost je pro mě hnacím motorem ♥
Soňa Prachfeldová
Úžasná paní Milada, mnoho zdraví a elánu do dalších let.
Hana Polednová
Honzo, děkuji moc za hezký rozhovor. Souhlasím s tím, co paní Vrbická tvrdí. I když nejsou třeba geny, tak určitě pohyb, fungující hlava a dobré rodinné zázemí je dobrým předpokladem dlouhověkosti.
Eliška Murasová
Úžasná dáma, klobouk dolů!
Granda Nekonata
výborná inspirace!
Daniela Řeřichová
Moc děkuji za rozhovor se sympatickou dámou, plnou radosti, optimismu a elánu. Smekám!
Marie Ženatová
Díky za až neuvěřitelný rozhovor s tak vitální paní. Přeji i já ze srdce mnoho zdraví, sil a neutuchajícího elánu do života.
Marie Faldynová
Neuvěřitelné! Není nad to zdědit dobré geny!
Margita Melegova
Velice pekny rozhovor, pani obdivuji a pridavam prani at ji zdravi a chut do zivota jeste dlouho vydrzi.
Alena Švancarová
Moc hezký rozhovor a když jsem zjistila,že paní Vrbické je víc jak 8O let tak mi spadla brada.Vypadá krásně.Přeji nadále zdraví a elán.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%